ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Sun Of A Beach: Τα ομορφότερα δώρα για τα βαφτιστήρια μας & μία μοναδική προσφορά μόνο για τους αναγνώστες του Fay’s Control!

“Φαίη μου, σου στέλνω summer vibes, για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε το καλοκαίρι που έρχεται μπροστά μας” είναι το μήνυμα της Μελίνας Πίσπα, που συνοδεύει την υπέροχη Côte d’Azur beach bag που μου έστειλε -όπως πάντα συνηθίζει- δώρο για τη νέα σεζόν.

Το δώρο της Μελίνας, στο γραφείο μου, νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Μία πανέμορφη τσάντα για το καλοκαίρι, που φέτος το περιμένουμε και το έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ. Το καλοκαίρι που έστω κι αν διαφαίνεται να είναι (πολύ) διαφορετικό από τα προηγούμενα, θα είναι το ομορφότερο του κόσμου, θα είναι το δικό μας, το Ελληνικό καλοκαίρι.


Μέχρι το καλοκαίρι μας όμως, μεσολαβεί ένα Πάσχα, και με αυτά και με τα άλλα έφτασε, την άλλη Κυριακή είναι, και δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ δώρο στο βαφτιστήρι μου δεν έχω πάρει ακόμα, και κορωνοϊός-ξεκορωνοϊός, το παιδί πάντα περιμένει τις ευχές και τα δώρα από την νονά του, και αυτά λέγαμε με την Μελίνα, την μία εκ των δύο δημιουργών της Sun Of A Beach, όταν την πήρα να την ευχαριστήσω για το δώρο της, και την ιδέα για το τι να πάρω δώρο στην Ειρήνη, την είχε στο στόμα! “Μέσα σε αυτή τη τρέλα και επειδή η ζωή συνεχίζεται, εμείς λανσάρoυμε τη καινούργια μας συλλογή  SS20!” ήταν τα λόγια της πάντα δημιουργικής Μελίνας, όταν την πήρα να την ευχαριστήσω σε άλλο ένα video call.


“Αν θέλεις να επιλέξεις ένα δώρο από την Sun Of A Beach για βαφτιστήρια, φίλους που γιορτάζουν ή που έχουν γενέθλια, μπορούμε να τους στείλουμε το δώρο απευθείας στη πόρτα τους, συνοδευόμενο από μια υπέροχη cart postal, με το προσωπικό σου μήνυμα, και τις ευχές σου! Τι πιο όμορφο, cool και κομψό από το να διαλέξεις για την βαφτιστήρα σου, ένα από τα poncho, τις τσάντες ή τις πετσέτες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές?”

LIFE OF PI KIDS PONCHO!
Super fluffy and absorbent ponchos from 100% Egyptian cotton

She’s right! Το μόνο που χρειάζεται λοιπόν είναι να μπούμε στο eshop της Sun Of A Beach, να επιλέξουμε τις πιο cool δημιουργίες από το summer lifestyle brand, να κάνουμε την παραγγελία και να αφήσουμε την διεύθυνση παράδοσης και αν πρόκειται για δώρο, τις ευχές που θέλουμε να γράψουμε στην κάρτα, and we’re all set!

“Μιας και μιλάμε για τα δώρα του Πάσχα, να σου πω επίσης ότι έχουμε μικρύνει την monochrome towel μας σε παιδικό μέγεθος, γιατί κάποιες οι μαμάδες μας είχαν παραπονεθεί ότι δεν μπορούν να τις κουβαλάνε, και βέβαια τα old time classics – hooded kids και baby ponchos!”

Η Μελίνα Πίσπα και η Έλλη Ρούντου θα φροντίσουν ώστε να φτάσει το πανέμορφο Gift Box που θα φτιάξουν για εσάς, μέσα σε δύο ημέρες, στους παραλήπτες τους.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως στο warehouse της Sun Of A Beach όπου γίνεται το packaging των παραγγελιών του e-shop, τηρούνται  όλες απαραίτητες προφυλάξεις ώστε να διαφυλαχτεί η υγεία τόσο των πελατών όσο και των υπαλλήλων.

“Και μία προσφορά-δώρο από εμάς, μόνο για το Fay’s Control!” μου λέει η Μελίνα λίγο πριν κλείσουμε το video call μας. Χρησιμοποιώντας  τον κωδικό Sun-Fay-25 στο checkout οι fans σου θα έχουνε 25% έκπτωση! Ο κωδικός θα ισχύει μέχρι τέλος Απριλίου!”
Είναι να μην την λατρεύω??????

We’ll meet again, See you at the beach!!!

error: Content is protected !!