ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Success Story: Σύσσωμο το εγχώριο star-system στην επίσημη πρώτη της ταινίας του Νίκου Περάκη!

Το Θέατρο Παλλάς ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που έσπευσε να δει πρώτος την πολυαναμενόμενη ταινία του ανατρεπτικού δημιουργού, ενώ φίλοι και συγγενείς των συντελεστών παρευρέθηκαν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν εκεί: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Βάσω Καβαλιεράτου, Μαρία Αλιφέρη, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αννίτα Κούλη, συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φλας των φωτογράφων, αλλά και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που κάλυψαν το event. Τον σκηνοθέτη και όλους τους συντελεστές της ταινίας έσπευσαν να συγχαρούν και να χειροκροτήσουν από κοντά αγαπημένοι φίλοι και celebrities, ενώ πριν από την έναρξη της ταινίας, ο σκηνοθέτης, Νίκος Περάκης, ευχαρίστησε τους συντελεστές της ταινίας.

ΕΛΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΦΙΟΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΙΟΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΙΟΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΦΙΟΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΒΑΡΙΚΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ

Τα φώτα έσβησαν, το Success Story ξεκίνησε και ακολούθησε μία αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στην ταινία και το κοινό, με πολύ γέλιο και, στο τέλος, με ακόμη περισσότερο χειροκρότημα!

Κατάμεστο το Θέατρο “Παλλάς”

ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ

Μετά το τέλος της ταινίας, η βραδιά συνεχίστηκε στο φουαγιέ του θεάτρου, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΟΤΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΕΗ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!