ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ στην έκθεση του Γιώργου Κουβάκι

Πλήθος κόσμου έχει προσελκύσει η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Κουβάκι «SELECTION/ΕΠΙΛΟΓΗ 1986-2017» στην Evripides Art Gallery. Ανάμεσα στα πολλά σημαντικά πρόσωπα που επισκέπτονται την έκθεση του καλλιτέχνη, βρέθηκε και η σπουδαία Ιστορικός Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, η οποία ξεναγήθηκε στην έκθεση από τον ίδιο τον καλλιτέχνη και θαύμασε από κοντά το πορτραίτο της, το οποίο σχεδίασε ο Γιώργος Κουβάκις για εκείνη.

Οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εκφραστική δεινότητα του Γιώργου Κουβάκι, που κινείται με δεξιοτεχνία ανάμεσα στην παράδοση και στις σύγχρονες αναζητήσεις, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον κοινού και κριτικών για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.
Τα περισσότερα έργα της έκθεσης παρουσιάζονται για πρώτη φορά, προσφέροντας την δυνατότητα στον θεατή να παρακολουθήσει την εξέλιξη της δουλειάς, τις επιρροές, τους συνεχείς πειραματισμούς στα υλικά, την τόλμη στις επικαλύψεις, την υποκειμενική αισθητική προσέγγιση και τους διαδοχικούς αυτοσχεδιασμούς του εικαστικού με την ιδιότυπη πλαστικότητα.
Διάρκεια Έκθεσης 5 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2017

error: Content is protected !!