ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Styling Classes by Alexandra Katsaiti!

Η Τάξη του Νοεμβρίου ξεκινάει τα μαθήματα Styling!
H Αλεξάνδρα Κατσαίτη, η γνωστή και καταξιωμένη στο χώρο της μόδας και του styling Image makerFashion & Celebrity Stylist, συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά των Styling Seminars στο Stylishious Showroom, στο Κολωνάκι!
Ωρα να μάθουμε τα πάντα γύρω από το Style & to Styling! H «τάξη του Νοεμβρίου» ξεκινάει τα μαθήματα της και όλοι όσοι προλάβουμε να δηλώσουμε συμμετοχή μπαίνουμε «Ιn the CLASSROOM» την 1η Νοεμβρίου για τα πιο exclusive fashion & styling “do’s” & “don’ts”!!
Κορίτσια και αγόρια που αγαπούν τη μόδα και το στυλ, ερασιτέχνες ή αυριανοί επαγγελματίες και όλοι όσοι αντιλαμβάνονται τη δύναμη της εικόνας και θέλουν να την έχουν με το μέρος τους στην επαγγελματική ή την προσωπική τους ζωή, όσοι ψάχνουν πάντα κάτι στην ντουλάπα τους και δεν το βρίσκουν ποτέ, όσοι θέλουν το τέλειο ρούχο & την ιδανική εφαρμογή στο δικό τους σωματότυπο και δεν το καταφέρνουν, όσοι δεν τολμούν την αλλαγή που πάντα ονειρεύονται ή θέλουν μια ανανέωση και δεν ξέρουν πώς, είναι συμμαθητές στην παρέα που θα γεμίσει την τάξη του Styling με καθηγήτρια την Αλεξάνδρα Κατσαίτη!
Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα γίνονται πράξη με τις συμβουλές, την γνώση, την καθοδήγηση και την εμπειρία της διάσημης stylist στα μαθήματα Styling «in the CLASSROOM!» που ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου!
Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη είναι η ιδανική φίλη που όλοι ψάχνουμε όταν αναρωτιόμαστε για το Σωστό ή Λάθος, το Nαι & Όχι στο ντύσιμο, στο στυλ, στο συνδυασμό ή σε μία καινούργια αγορά. Με το μαγικό της ραβδάκι το πριν γίνεται παρελθόν και το μετά παράδεισος του στυλ κάθε «μαθητή» που παρακολουθεί τα μαθήματα Style & Styling.

«Mία εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Ο κάθε ένας μας είναι ελεύθερος να εκφράζει την προσωπικότητα, τη φαντασία, το συναίσθημα και –εννοείται- το ταλέντο του με ιδέες, τάσεις, στυλ και άποψη. Η μόδα μπορεί να έχει -ή να μην έχει- κανόνες, αλλά το προσωπικό στυλ είναι η «γαρνιτούρα» που κάνει πάντα τη διαφορά και το ταλέντο το «κερασάκι» στην τούρτα που ανατρέπει τους κανόνες!
Καλώς ορίσατε σε έναν κόσμο όπου όλα αλλάζουν με μια ματιά σε έναν καθρέφτη!»

Τα σεμινάρια του Νοεμβρίου ξεκινούν την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου και συνεχίζονται κάθε Δευτέρα του Νοεμβρίου με περιορισμενο αριθμό συμμετοχών. (ΜΑΧ.10 ατόμων)

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ :

Τετάρτη 01/11  18:00 – 20:30
Δευτέρα 06/11 18:00 – 20:30
Δευτέρα 13/11  18:00 – 20:30
Δευτέρα 20/11  18:00 – 20:30
Δευτέρα 27/11  18:00 – 20:30

5 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ
1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
2 ½ ΩΡΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ : 500€

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές:
ΣΠΕΥΣΙΠΠΟΥ 1, Κολωνάκι
Τηλ: 210.7296493
Email: info@stylishious.com
See You In “the CLASSROOM!”

error: Content is protected !!