ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Studio 83: Follow the call of the disco ball!


Το ανερχόμενο ελληνικό brand «Studio 83» παρουσίασε σ’ ένα λαμπερό κάλεσμα τη Festive Edition συλλογή του.
Το Fay’s Control ήταν εκεί!

Την Πέμπτη πριν από τα Χριστούγεννα, ο πολυχώρος Plexi στην Ιερά οδό, γέμισε λάμψη, παγιέτες και φτερά, σήμα κατατεθέν της limited edition εορταστικής συλλογής, του ανερχόμενου brand «Studio 83».

Αρετή Ντάρμα, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Έλια Κεντρωτά

H ιδρύτρια & head designer Νάντια Σιδηροπούλου υποδέχθηκε τους καλεσμένους και συνεργάτες της από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο φορώντας μια custom-made δημιουργία της, μέρος της Festive Edition συλλογής.

Ο χώρος είχε μεταμορφωθεί μοναδικά από την Momentum events σε μια disco των 80s όπου κυριαρχούσαν custom-made φωτισμένες ντισκομπάλες, τα λουλούδια και οι μοναδικές μουσικές επιλογές.

Νίνα Μαζάνη & Βand

Το highlight της αστραφτερής βραδιάς ήταν -εκτός από τις μοναδικές δημιουργίες Studio 83 που φορούσαν γνωστές κύριες της ελληνικής σόουμπιζ- το μοναδικό live performance της εκπληκτικής Νίνας Μαζάνη μαζί με την μπάντα της, η οποία μετέτρεψε την βραδιά σε ένα αξέχαστο XMAS party που κράτησε μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα ειδικά επιλεγμένα για την βραδιά cocktail είχαν την υπογραφή της Bombay Sapphire και τα γλυκά από τα ζαχαροπλαστεία Fresh.

error: Content is protected !!