ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μαγική βραδιά από την Zeus + Δione για τους σκοπούς του «ΜΑΖΙ» στη Θεσσαλονίκη!

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στο fashion show του lifestyle brand ZEUS+ΔIONE που διοργάνωσε το “Μ.Α.Ζ.Ι. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα”, στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki. Σε μια εντυπωσιακή επίδειξη, παρουσιάστηκαν επιλεγμένα κομμάτια της συλλογής Resort ‘24 σε επιμέλεια του καλλιτεχνικού διευθυντή του brand, Marios Schwab, και του styling director, Άρη Γεωργιάδη.

Αντωνία Καρρά, Δήμητρα Κολοτούρα, Λίλλη Βαφειάδη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα Γωγούση, Μαρία Τόκτορ, Μαρία Τσακάλου, Εύη Λαζού

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η CEO της ZEUS+ΔIONE κα Δήμητρα Κολοτούρα με την ομάδα της, ο επιχειρηματίας κος Θανάσης Λασκαρίδης με την σύζυγο του Εύη Λαζού, καθώς και ο Διοικητής του ΑΧΕΠΑ, κος Παναγιώτης Παντελιάδης.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, Θανάσης Λασκαρίδης, Εύη Λαζού

Η Resort’24 της ZEUS+ΔIONE είναι μια συλλογή που υμνεί τη δεξιοτεχνία των Ελλήνων τεχνιτών και επιβεβαιώνει τη χειροτεχνία ως αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του brand. Από τις καταδύσεις των Καλύμνιων σφουγγαράδων, μέχρι τα επιδέξια χέρια των ραφτών του Συρράκου, η συλλογή χαρτογραφεί το ποικίλο μωσαϊκό των επαγγελμάτων που διαμόρφωσαν την Ελλάδα.

Kαθαρές, tailored γραμμές, εμπλουτισμένες με χειροτεχνήματα, ιδιότυπα κεντήματα και αποδομημένους συμβολισμούς, συνδέουν τη σπουδαία κληρονομιά των Ελλήνων χειροτεχνών με το πνεύμα της σύγχρονης εποχής. 

Ο master του γιορτινού décor, Μάρκος Μαχαιρόπουλος της MR.CO, δημιούργησε μία ονειρεμένη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ενώ ο creative director, Βασίλης Σκανδάλης της RGB COMPLEX, μεταμόρφωσε την αίθουσα σε έναν χώρο τέχνης και κομψότητας, δημιουργώντας το απόλυτο σκηνικό για την παρουσίαση της συλλογής.

Αντωνία Καρρά, Σία Ξυναλάτου, Κατερίνα Γουλανδρή

Όπως επεσήμανε η πρόεδρος του Μ.Α.Ζ.Ι, Δρ Αλεξάνδρα Γωγούση, τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Λίλλη Βαφειάδη, Νάνσυ Δημητριάδη του χορηγού Ασκληπιός Διαγνωστικά Κέντρα
Τίτη Δάνου, Σούζη Δούδου, Πετιούλα Κατσάρκα, Έλενα Μπινιάρη
Νίκη Καρανταλή, Αλεξάνδρα Γωγούση
Γεωργία Γκιούλα,Αμαλία Σαλίκα,Νανώ Κουγιουμτζόγλου,Σοφία Χατζηνικολάου,Ζωή Στεφάνου, Φρίντα Αθανασιάδη
Mario Schwab

error: Content is protected !!