Στο υπέροχο Χριστουγεννιάτικο bazaar της “Ελπίδας”!

05/12/2019 • LIFESTYLE

Μέσα σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κλίμα αγάπης και προσφοράς και με την πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 15ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παδιών με καρκίνο» στο Ξενοδοχείο SEMIRAMIS.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε το Bazaar στην έναρξή του και ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλές γιορτές, ενώ στη συνέχεια υποδέχθηκε τους φίλους του Συλλόγου που επισκέφθηκαν το Βazaar προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, στηρίζοντας τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Μαριάννα Λαιμού, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Χριστιάννα Γουλανδρή

Το φετινό γούρι του Συλλόγου, αφιερωμένο στην αγάπη, σχεδιασμένο ειδικά για τα 30 χρόνια της «ΕΛΠΙΔΑΣ», από την Αντιπρόεδρο κυρία Μαριάννα Λαιμού, και κατασκευασμένο από το κοσμηματοπωλείο SERKOS, έγινε ανάρπαστο από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Κάτια Ζυγούλη, Μαριάννα Λαιμού, Σάκης Ρουβάς

Με ιδιαίτερη αγάπη και συγκίνηση ο κόσμος προμηθεύτηκε τις πολύ όμορφες και πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές, τις μπάλες, τα φαναράκια, τα γούρια και τα κεριά από το Περίπτερο του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ», τα οποία κατασκεύασαν οι εθελοντές του δημιουργικού εργαστηρίου μαζί με την βοήθεια των γονιών και των παιδιών με πολύ μεράκι.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Αντιπρόεδρος Μαριάννα Λαιμού με μέλη της Επιτροπής ELPIDA Youth

Οι χειροποίητες δημιουργίες στο τραπέζι του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» εντυπωσίασαν με την πρωτοτυπία τους, ενώ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου για τα ειδικά επεξεργασμένα τριαντάφυλλα με διάρκεια 5 ετών, ευγενική χορηγία της εταιρείας AMMA ROSES, καθώς και για τα βιβλία που προσέφεραν οι εκδόσεις «Καλέντη».

Η Ελένη Μενεγάκη με τους εθελοντές του Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ

Με έμπνευση από το γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ όλα τα αντικείμενα στον πάγκο του Συλλόγου

Έλλη Τάνες, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Τζωρτζίνα Έλληνα

ΕΛΙΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ, ΕΛΛΗ ΤΑΝΕΣ, ΤΑΛΙΝ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ, ΝΤΕΠΥ ΜΑΤΙΑΤΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

ΤΑΛΙΝ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΟΛΓΑ ΔΑΣΟΥΡΑ

Το τραπέζι του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» προσέφερε καθ΄ όλη τη διάρκεια του Bazaar ενημέρωση για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, ενώ σε όσους εγγράφονταν εθελοντές δότες ή υιοθετούσαν την τυποποίηση ενός δείγματος μυελού των οστών, η ομάδα του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ» έδινε ένα κομψό αξεσουάρ. Σημαντική ήταν και η συμβολή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ- Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών που με εθελόντριες συνεισέφερε στο έργο του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ» κατά τη διάρκεια του Bazaar.

ΜΑΪΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΚΡΙΣΤΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

O Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS της οικογένειας Δάκη Ιωάννου για τη ζεστή και ευγενική φιλοξενία, στο Diamond Club της κυρίας Νίκης Δανελιάν που προσέφερε στην «ΕΛΠΙΔΑ» το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις για τις δυο ημέρες του Βazaar και στην εταιρεία Target Security που ανέλαβε δωρεάν την φύλαξη του χώρου.

ΜΑΡΙΕΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ, ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ

Στην οργανωτική επιτροπή συμμετείχαν οι κυρίες: Μαριάννα Λαιμού, Έλλη Τάνες και Νάσια Θανοπούλου, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των μελών του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» που εθελοντικά συμμετείχαν έτσι ώστε το Βazaar να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία.

ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΝΤΡΙΛΑΛΑ, TAMARA ZEIN

ΜΑΡΙΕΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ, ΖΩΗ ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΛΑΟΥΡΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ

ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΑΝΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ

ΕΛΕΝΑ ΛΥΜΠΕΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Μανώλης Παπασάββας, Καίτη Μεταξωτού, Μαριάννα Λαιμού, Ινώ Κωνσταντοπούλου

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ, ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΡΟΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

ΙΝΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΖΑΡΕΙΦΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ, ΜΕΛΙΝΑ ΦΥΡΙΓΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΝΤΟΡΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ, ΛΩΡΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΣΤΕΛΑ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ

ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΕΤΡΑΚΗ

ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΟΥΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons