ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο πλευρό της ιδιαίτερης πατρίδας της Ερμιόνης η Μαριάννα Βαρδινογιάννη!

Στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και της αλληλεγγύης για να στηρίξουν τις ευπαθείς ομάδες και όσους πλήττονται περισσότερο από την πανδημία παραμένουν το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
Αμέσως μετά την ανακοίνωση κρουσμάτων και την απόφαση να τεθούν σε μερική καραντίνα οι κάτοικοι της Ερμιονίδας η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή της, έσπευσε να στηρίξει τη γενέτειρά της με αποστολή μεγάλης ποσότητας υγειονομικού υλικού, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπατριώτες της.
Η παράδοση των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (αλεύρι, ζάχαρη, λάδι, όσπρια κλπ) για 1.000 οικογένειες καθώς και υγειονομικού υλικού όπως μάσκες, γάντια και αντισηπτικά πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στο Δημαρχείο της Ερμιόνης.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος μαζί με τους συνεργάτές του παραλαμβάνουν τα δέματα με το υγειονομικό υλικό και τα τρόφιμα

Με έκδηλη ανησυχία και ενδιαφέρον η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε μέσω skype με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κύριο Γιάννη Γεωργόπουλο προκειμένου να ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις και να τον διαβεβαιώσει ότι θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής σε ό, τι και αν χρειαστούν.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συνομιλεί μέσω skype με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κύριο Γιάννη Γεωργόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Ιωσήφ Ελ. Μερτύρη

Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» γίνεται με τα κονδύλια που είχαν προϋπολογιστεί για τις δράσεις του Ιδρύματος για το Επετειακό Έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020», τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τη στήριξη ευπαθών ομάδων, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα.
Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για το Επετειακό Έτος θα πραγματοποιηθούν με νέα κονδύλια όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν προκειμένου να τιμηθεί η σπουδαία αυτή επέτειος-ορόσημο για τον Δυτικό Πολιτισμό.
Η προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» γίνεται με κονδύλια του Κοινωνικού Ταμείου Αλληλεγγύης του Συλλόγου για το 2020 που διατίθενται για τη στήριξη ευπαθών ομάδων απέναντι στην κρίση της πανδημίας.

error: Content is protected !!