ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο πλευρό Γυναικών από την Ουκρανία & Άστεγων Γυναικών η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη!

Την αγκαλιά της για γυναίκες που ήρθαν στην χώρα μας από την εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας και για άστεγες γυναίκες που φιλοξενούνται στις Δομές Κοινωνικής Ένταξης του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στον Πειραιά άνοιξε η Πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η κυρία Βαρδινογιάννη θέλησε να σταθεί στο πλευρό τους προσφέροντας τους προσωπικά δώρα, ξεχωριστά για την κάθε μια, με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους έτσι ώστε να τους δώσει ελπίδα και δύναμη.
Σε μια σεμνή και συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον «Πολυχώρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», ο Πρόεδρος των Δομών κύριος Ιωάννης Μαρωνίτης παρέδωσε σε όλες τις γυναίκες τα δώρα τους.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

«Η σκέψη και η καρδιά όλων μας τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι στο πλευρό των γυναικών από την Ουκρανία που βιώνουν τραγικές ώρες, χάνοντας δικούς τους ανθρώπους, οικογένειες και σπίτια. Με αυτή τη συμβολική χειρονομία θελήσαμε να σταθούμε στο πλευρό κάποιων γυναικών από την Ουκρανία που ήρθαν στην πατρίδα μας, αλλά και άστεγων γυναικών που φιλοξενούνται στις Δομές Κοινωνικής Ένταξης του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στον Πειραιά, στέλνοντας ένα μήνυμα πως κάθε γυναίκα οπουδήποτε στον κόσμο έχει δικαίωμα στην ελπίδα για μια καλύτερη ζωή» δήλωσε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Ο Πρόεδρος των Δομών κύριος Ιωάννης Μαρωνίτης

Στιγμιότυπο από τον «Πολυχώρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

«Θα ήθελα για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω την Πρέσβη Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Με τα δώρα, την αγάπη και τη συνεχή στήριξή της δίνει ελπίδα και αισιοδοξία. Η κυρία Βαρδινογιάννη είναι πάντα δίπλα μας, φάρος και οδηγός για εμάς και την ευχαριστούμε ολόθερμα για όλα όσα κάνει!» δήλωσε ο Πρόεδρος των Δομών κύριος Ιωάννης Μαρωνίτης. «Με τη συνεχή στήριξή της μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας και να μην χάνουμε την ελπίδα μας», «Ευγνωμοσύνη και ένα μεγάλο ευχαριστώ», «Αυτές οι χειρονομίες μας χαρίζουν ελπίδα», «Με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που έλαβα σήμερα θα μπορέσω να συνεχίσω τις σπουδές μου και να ίσως να καταφέρω να βρω δουλειά!» ήταν μερικές μόνο από τις φράσεις των συγκινημένων γυναικών κατά την παραλαβή των δώρων τους.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!