ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο Grace Santorini για τις εμβήματικές σαμπάνιες του Οίκου Dom Pérignon και Moët & Chandon!

Ο διεθνής όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων Grace Hotels καλωσόρισε τη νέα σεζόν με το opening του 363 Champagne & Cocktail Lounge και μία σημαντική συνεργασία με τις Dom Pérignon και Moët & Chandon, τις δύο σπουδαίες σαμπάνιες του Οίκου Moët Hennessy. Το Grace Santorini, προκειμένου να γιορτάσει την έναρξη λειτουργίας αυτού του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα Champagne Lounge, εγκαινίασε μία μοναδική συνεργασία με τον διάσημο οίκο Moët Hennessy. Η συνεργασία αυτή αφορά στην από κοινού δημιουργία μίας σειράς ξεχωριστών εκδηλώσεων με θέμα «Vintages & Vistas», στις οποίες πρωταγωνιστούν οι εμβληματικές σαμπάνιες του οίκου, Dom Pérignon και Moët & Chandon.


Οι θεματικές βραδιές ξεκίνησαν την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου με το 363 Champagne & Cocktail Lounge να υποδέχεται για δύο βραδιές τον Μιχαήλ Πέτροφ, Brand Ambassador της Dom Pérignon, ο οποίος ταξίδεψε τους καλεσμένους του στον κόσμο της εκλεκτής αυτής σαμπάνιας μυώντας τους στα μυστικά της. Όσοι συμμετείχαν στις γευσιγνωσίες αυτές, είχαν την τύχη να δοκιμάσουν μερικές από τις σπανιότερες χρονιές του οίκου, σε γευστικό ταίριασμα με canapés που είχε ετοιμάσει ειδικά για την περίπτωση ο Executive Chef του Grace Santorini Σπύρος Αγιούς.


Και αυτό ήταν μόνο η αρχή, μιας και τις γευσιγνωσίες διαδέχτηκαν δύο μοναδικά για τα ελληνικά δεδομένα δείπνα στο βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου Santoro, με menu degustation πέντε σταδίων συνοδείας σπάνιων vintages Dom Pérignon, προεξέχουσας της P2 του 1998! Το δείπνο ξεκίνησε αγναντεύοντας από την Καλντέρα τον ήλιο να δύει στο απέραντο γαλάζιο με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι, συνεχίστηκε υπό τους ήχους του πιάνου να ντύνει μουσικά το δείπνο και τελείωσε με πυροτεχνήματα στον ουρανό της Σαντορίνης σε ένα ιδανικό για την περίσταση happy end.


Οι θεματικές βραδιές με αφορμή το opening του 363 Champagne & Cocktail Lounge στο Grace Santorini δεν σταματούν εδώ αλλά συνεχίζουν και κορυφώνονται τον Ιούλιο! Συγκεκριμένα, στις 24 & 25 Ιουλίου ο Executive Chef του Grace Santorini Σπύρος Αγιούς θα καλωσορίσει στο Grace Santorini τον Marco Fadiga, Executive Chef του οίκου Moët & Chandon και από κοινού θα δημιουργήσουν ένα μενού υψηλής γαστρονομίας που θα αποτελέσει το ιδανικό ταίρι για τις εκλεκτές χρονιές Moët & Chandon που θα το συνοδεύουν! Νωρίτερα το απόγευμα και λίγο πριν από την δύση του ήλιου, ο Έλληνας Brand Ambassador του οίκου και βραβευμένος sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος θα αναλάβει να μας μυήσει στον υπέροχο κόσμο της σαμπάνιας Moët & Chandon!

error: Content is protected !!