ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ραντεβού με τον Matthias Giroud στο Buddha Bar Beach Santorini!

Με τη λάμψη της Πανσελήνου να φωτίζει μαγικά τη Σαντορίνη, στο πιο υψηλό σημείο της Καλντέρας, στο «La Maltese Estate» , το Buddha Bar Beach Santorini, υποδέχεται από τις 12-15 Ιουλίου,για ένα ιδιαιτέρως γευστικό festival, τον Chief Bar Manager του Buddha Bar παγκοσμίως, Matthias Giroud!
Ο «μάγος» των καταπληκτικών κοκτέιλ, που ξέρει να συνδυάζει μοναδικά τη γεύση, την οσμή, την εικόνα και να δημιουργεί αναμνήσεις από τα ξεχωριστά ποτά του, θα κρατά κρυφούς άσσους και τις τέσσερις ημέρες του φεστιβάλ. Ξέρει ότι τα ευφάνταστα, μα συνάμα, γευστικότατα κοκτέιλ που δημιουργεί είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το υψηλό όνομα των Buddha Bar σε όλο τον κόσμο.


Ο Matthias Giroud, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και μεταδίδοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Άλλωστε, όποιος τον παρακολουθεί την ώρα που δημιουργεί καταλαβαίνει μεμιάς πόσο αγαπά αυτό που κάνει, με πόση προσοχή μελετά τους συνδυασμούς αλλά και πόσο καλά καταλαβαίνει αυτόν που έχει απέναντί του. Ψυχολογεί. Μια ματιά του αρκεί ώστε να ξέρει την ένταση στη γεύση. Γι αυτό είναι μοναδικός. Κανένα κοκτέιλ δεν μοιάζει ακριβώς με το προηγούμενο. Τίποτα δεν επαναλαμβάνεται ακριβώς το ίδιο. Ακόμα και το ποτό μπορεί να είναι sur mesure για τον καθένα. Όπως άλλωστε και ο ίδιος έχει δηλώσει “Τα κοκτέιλ είναι όλα σχετικά με γεύσεις και εμπειρίες» .

error: Content is protected !!