Στις 12/12 ο μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Χορός της ΕΛΕΠΑΠ, με τους Onirama!

07/12/2017 • GO, LIFESTYLE

Είναι από τα καθιερωμένα, ετήσια πάρτι Φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που περιμένουμε κάθε φορά με ανυπομονησία. Τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι της ΕΛΕΠΑΠ κάθε χρόνο έχουν διαφορετικό ύφος, με μόνες σταθερές το κέφι των διοργανωτών και των καλεσμένων και φυσικά, τους σκοπούς που υποστηρίζει η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, την αναγνώριση του δικαιώματος των παιδιών με αναπηρίες να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να εκπληρώσουν τους προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Φέτος η ΕΛΕΠΑΠ συμπληρώνει 80 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, 80 χρόνια προσφοράς στα παιδιά  και  τους ενήλικες με αναπηρία, αλλά και τις οικογένειές τους, και σχεδιάζει μία σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, με το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στο Μικρό Χρηματιστήριο, με τους Onirama, να κάνει την μεγάλη αρχή.

Έτσι, το Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ επισκέφτηκαν οι Onirama, με την ευκαιρία της φιλανθρωπικής χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, και τα παιδιά του Προγράμματος Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης-Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής της ΕΛΕΠΑΠ, τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, τραγούδησαν μαζί τους χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αλλά και γνωστές επιτυχίες τους και τους πρόσφεραν μια χαρούμενη ζωγραφιά με πολλή, πολλή αγάπη. Η ΕΛΕΠΑΠ και τα παιδιά της ευχαριστούν θερμά τους Onirama για την υπέροχη έκπληξη και τους εύχονται Καλές Γιορτές, με υγεία!!!

OI ONIRAMA ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΑΡΕΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons