
Η ΑΕΛΙΑ , ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός για τον Καρκίνο του Μαστού, σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης διοργάνωσε μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αφιερωμένη στις γυναίκες. Σε αυτές που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο του μαστού και σε αυτές που με την αγάπη τους αγκαλιάζουν, στηρίζουν και εμπνέουν κάθε αγωνίστρια σε αυτή τη μάχη.
Τέσσερις γυναίκες, η αρχιμουσικός Ζωή Τσόκανου, η σοπράνο Eleni Calenos, η μέτζο σοπράνο Αντιγόνη Παπούλκα και η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου ένωσαν το ταλέντο και την ευαισθησία τους και μας χάρισαν μια μαγευτική βραδιά!
Η «ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛΙΑ» περιελάμβανε αγαπημένες άριες και ντουέτα από το λυρικό ρεπερτόριο, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και η βράβευση των τριών καλύτερων έργων του Διαγωνισμού Φωτογραφίας της ΑΕΛΙΑ «Καρκίνος του Μαστού: Η Πρόληψη είναι η Ομπρέλα της Ζωής».