ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Stelios Koudounaris: Ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών show για τα 10 χρόνια παρουσίας του & για την FW19 Συλλογή!

Με ένα εντυπωσιακό show ευρωπαικών προδιαγραφών, o Στέλιος Κουδουνάρης γιόρτασε τα 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας του στο χώρο της μόδας, δέκα χρόνια αφιερωμένα στη γυναίκα, που καθημερινά διεκδικεί την ταυτότητά της. Δέκα χρόνια δημιουργίες για τη γυναίκα που δεν καλουπώνεται στους κανόνες της κάθε εποχής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο διατηρητέο κτίριο «Β» στην οδό Πειραιώς 260, τμήμα του πρώην εργοστασίου επίπλων Τσαούσογλου που χρησιμοποιείται από το Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό. Ποτέ μέχρι τώρα το Ελληνικό Φεστιβάλ δεν είχε φιλοξενήσει ξανά εκδήλωση με κεντρικό άξονα τη μόδα. Σε μια βραδιά ντυμένη με αισιοδοξία κι ενθουσιασμό, ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης γιόρτασε τη δεκαετή παρουσία του στο χώρο της μόδας παρουσιάζοντας αρχικά τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018. Η βραδιά όμως επιφύλασσέ μια μεγάλη έκπληξη για όλους τους παρευρισκόμενους. Τα φώτα έσβησαν, και ο μυστηριακός χώρος του Φεστιβάλ Αθηνών έδειξε το βάθος του σε όλους τους καλεσμένους παρουσιάζοντας μια κολεξιόν ακόμα, κάτι που δεν περίμενε κανείς. Την κολεξιόν για το Χειμώνα 2018/2019. Ιδιαίτερα δερμάτινα και ρούχα σε έντονο κόκκινο χρώμα και μπρονζέ κυριάρχησαν. Αριστοκρατικά βελούδα αλλά και οι χαρακτηριστικές ανδρόγυνες φόρμες του σχεδιαστή έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη συλλογή.

DJ Mark F Angelo

 

O βιομηχανικός, με μεγάλη ιστορία χώρος, ανέδειξε όλα όσα ήθελαν να διηγηθούν οι συλλογές του Στέλιου Κουδουνάρη. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του σόου Ανδρέας Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε με μοναδική δεξιοτεχνία των τεραστίων διαστάσεων ενιαίο δεύτερο όροφο του κτιρίου, μεταμορφώνοντάς τον σε ένα ιδανικό σκηνικό που μετέφερε τις μνήμες του παρελθόντος αλλά και τα οράματα του μέλλοντος.

O σχεδιαστής στο τέλος της επίδειξης

H ονειρική φιλοδοξία για απόδραση σε ένα κόσμο πολυτέλειας, ή αλλιώς, η ελπίδα για κάτι καλύτερο, εκφράστηκε μελαγχολικά στο «σώμα» του πρώην εργοστασίου Τσαούσογλου…

Στέλιος Κουδουνάρης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ίρις Λεονταρίτη, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Ορσαλία Παρθένη, Φρέντυ και Σοφία Καλομπράτσου

Γιάννης Προκοπίου, Παολίνα Διαμαντούλη

Άννα Πρέλεβιτς

Δημήτρης και Ζέτα Τσακούμη

Κατρίνα Τσάνταλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Χαρά Καίσαρη, Μαριάννα Σμπώκου, Ρεγγίνα Κουρή

Στέλιος Κουδουνάρης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Βαλέρια Ταράντο

Σάσα Σταμάτη

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!