ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι σταρς έχουν πάθει εμμονή με την Σίλια ή μου φαίνεται;

RobinThicke3Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στη Νέα Υόρκη, και ο τραγουδιστής του Blurred Lines, Ρόμπιν Θικ, εμφανίζεται για μια μοναδική συναυλία, με την ευκαιρία του opening καταστήματος στη συμβολή των οδών Μπρόντγουεϊ και 46ης. Για την εμφάνισή του επιλέγει γυαλιά ηλίου Celia Kritharioti από την Titanium συλλογή…Ότι έκαναν άπειρες άλλες σούπερ σταρ στο κόκκινο χαλί της Τελετής των Όσκαρ που επέλεξαν δημιουργίες της Σίλιας από την Haute Couture Συλλογή της…

Μπορεί να έχει χωρίσει από την ηθοποιό Paula Patton, φαίνεται όμως πώς τους ενώνουν ακόμη πολλά. Η ηθοποιός παραδείγματος χάρη, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες περί χωρισμού της με τον Robin Thicke στο κόκκινο χαλί του after Oscars πάρτι του περιοδικού Vanity Fair με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.

Η Paula Patton, στο πάρτι του Vanity Fair με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture

Η Paula Patton, στο πάρτι του Vanity Fair με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture

Τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου που φόρεσε ο Thicke, αλλά και όλη την Συλλογή Celia Kritharioti θα τα βρείτε στο πωλητήριο του ξενοδοχείου Grande Bretagne, στα καταστήματα οπτικών Panaidis Eyewear Boutique, στο Santa Marina Resort and Villas στη Μύκονο και πολύ σύντομα μέσα από το ολοκαίνουριο e-shop Celia Kritharioti. Κεντρική διάθεση: 2103221318.

ok
Στις 3 Απριλίου, η Σίλια Κριθαριώτη παρουσιάζει την ειδικά σχεδιασμένη για το 4ο MadWalk συλλογή της Haute Couture στο Metropolitan Expo.

error: Content is protected !!