ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Heavy Metal Girls: Η έκπληξη, όταν διαπιστώνεις πως η εξάχρονη κόρη σου ναι, έχει στυλ!

Τέσσερις ημέρες στο Λονδίνο, η Ελμίνα την έβγαλε με το αγαπημένο της μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Όσα φορέματα “σφηκοφωλιές” φόρεσε όσο ήταν μερικών μηνών, όσους ταφταδένιους γιακάδες και βελούδινα φορμάκια, άλλο τόσο rock chic διάθεση έχει τον τελευταίο χρόνο όσο αφορά το ντύσιμο της. Και τέσσερις ημέρες που την άφηνα να φοράει ό,τι μα ό,τι κάνει κέφι, με έκπληξη διαπίστωσα πως οι συνδυασμοί που έφτιαχνε είχαν άποψη, αισθητική, ήταν απόλυτα προχωρημένοι, χωρίς να στερείται από άνεση.

3

Το μαύρο δερμάτινο παντελόνι δεν το φόρεσε ποτέ απλά με ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο. Το πρωί το συνδύαζε με μακριά φορέματα, χοντρές ζακέτες και με σκουφάκια σε απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ το βράδυ έφτιαχνε δικά της layering looks φορώντας το με μαύρο δαντελένιο μακρύ κομπινεζόν και γκρι κολεγιακό!

2
Τέσσερις μέρες μαζί της χωρίς την στολή του σχολείου ή τα “καλά” φορέματα που της επέλεγα για τα πάρτι που ήταν καλεσμένη, ήταν αρκετές για να διαπιστώσω πως ναι, η κόρη μου έχει στυλ!

1
Και όταν νωρίτερα σήμερα, την έβαλα να χαζέψει μαζί μου το tilltwelve.com αφήνοντας την να διαλέξει ό,τι της αρέσει, η ίδια επέλεξε αυτά τα T-Shirts
Περιμένω πως και πως να δω πως θα τα συνδυάσει, είμαι σίγουρη πως θα με καταπλήξει για άλλη μία φορά…

Εγώ, θα της τα συνδύαζα με αυτά τα παντελόνια. Αλλά, ποτέ δεν ξέρεις…

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!