ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στα επίσημα εγκαίνια ζωγραφικής “Red or Dead” της Ιόλης Ξιφαρά!

Σε μια χαρμόσυνη βραδιά υπό το τρίπτυχο: Γιορτή, Τέχνη, Προσφορά, ο Δήμαρχος Πειραιά και Α’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης εγκαινίασε την έκθεση ζωγραφικής “Red or Dead” της Ιόλης Ξιφαρά στον χώρο Τέχνης του Ευάγγελου Γεωργούλη, 212 ARTS. Σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα οι καλεσμένοι θαύμασαν τα εντυπωσιακά έργα και μοιράστηκαν τη χαρά και τη διάθεση για προσφορά του ιδιοκτήτη και της ζωγράφου, οι οποίοι προσφέρουν το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

Ιόλη Ξιφαρά, Γιάννης Μώραλης

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Φίλιππος Σκαραμαγκάς, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία. Η ζωγράφος παρουσίασε τα έργα της στους καλεσμένους και μίλησε για τις πηγές της έμπνευσής της, την αισθητική και την τεχνική των δημιουργιών της.

Μαρίζα Φασιανού, Ιόλη Ξιφαρά, Ευάγγελος Γεωργούλης

Ειρήνη Κάτρη, Ευάγγελος Γεωργούλης, Έλενα Ματθαιοπούλου

Στον χώρο 212 Arts, από τα 21 έργα τα περισσότερα παρουσιάζονται για πρώτη φορά και φιλοτεχνήθηκαν ειδικά για τον Πειραιά. Το κόκκινο τριαντάφυλλο από τη προσωπική συλλογή του Ευάγγελου Καπόπουλου (Kapopoulos Fine Arts) «συνομιλούσε» όλη τη βραδιά με το μαύρο- χρυσό Συριανό τριαντάφυλλο του Αλέξη Τσιάντη, κάτω από το σαγηνευτικό βλέμμα της «Στέλλας- Περσεφόνης» έργο από τη προσωπική συλλογή της ζωγράφου.

Eυάγγελος Γεωργούλης, Ίρις Κρητικού

Gottfried και Lana Otteweiler

Ιόλη και Τριανταφυλλιά Ξιφαρά

Ειρήνη Κάτρη, Νότης Ανανιάδης

Άντζελα Ριζοπούλου, Παναγιώτης Καβαλιεράτος

Ιόλη Ξιφαρά, Ντόρα Γεωργούλη

Τέχνη, Πολιτική, Ναυτιλία συναντήθηκαν στον Πειραιά, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό σπίτι κόσμημα αρχιτεκτονικής τέχνης, όπου όλα ήταν ζεστά: το κόκκινο των έργων, το βλέμμα των ανθρώπων, η φωτιά στο τζάκι, οι καρδιές όλων!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!