ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Spetses mini Marathon 2013 Run, Swim, ENJOY!

Σαν χθες ήταν που δειπνούσαμε με την Άννα Ανδρεάδη και την Μαρίνα-Λήδα Κουταρέλλη στο εστιατόριο του Χριστόφορου Πέσκια , στις βεράντες του Ποσειδωνίου, και συζητούσαμε για την διοργάνωση του “Spetses mini Marathon 2013”…

posidonion

Σαν χθες, που έτρεξα να δηλώσω το όνομα της Ελμίνας στην λίστα με τους συμμετέχοντες, αφού “ο αγώνας μετράει μαμά…”. Και όμως, ήταν 30 Αυγούστου…

Ο Spetses mini Marathon λοιπόν, επιστρέφει στο αγαπημένο νησί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά…

ok

Μετά την τεράστια περυσινή επιτυχία όπου περισσότεροι από 2000 αθλητές επισκέφθηκαν το νησί για να συμμετάσχουν, φέτος αναμένονται ακόμα περισσότεροι δρομείς και κολυμβητές με δεδομένο μάλιστα ότι οι 500 θέσεις του κολυμβητικού αγώνα εξαντλήθηκαν ήδη 35 μέρες πριν την εκκίνηση και πάνω από 2000 δρομείς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

sold out

Μεταξύ 11 και 13 Οκτωβρίου, χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές κάθε ηλικίας αλλά και πολλά παιδιά, θα τρέξουν, θα κολυμπήσουν και θα ζήσουν μαζί τα έντονα συναισθήματα που προσφέρει ο Spetses mini Marathon!

kids

«Ο Spetses mini Marathon είναι ένας αγώνας που ενώνει όλο το νησί. Η Δημοτική Αρχή, οι θεσμικοί φορές, οι επαγγελματίες καθώς και οι κάτοικοι των Σπετσών, μεταξύ των οποίων και περισσότεροι από 200 εθελοντές, περιμένουν με ανυπομονησία να φιλοξενήσουν τους χιλιάδες καλεσμένους. Φέτος, ο αγώνας διευρύνεται ακόμα περισσότερο για να προσφέρει τη χαρά της άθλησης και της ευγενούς άμιλλας σε ένα τριήμερο για όλους, πλαισιωμένο με κέφι και πολλές δράσεις», δήλωσε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon, Μαρίνα-Λήδα Κουταρέλλη.

Η Μαρίνα-Λήδα Κουταρέλλη με την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία θα μεταφέρει τα δικά της μηνύματα του "ευ αγωνίζεσθαι" κατά τη διάρκεια του τριημέρου

Η Μαρίνα-Λήδα Κουταρέλλη με την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, η οποία θα μεταφέρει τα δικά της μηνύματα του “ευ αγωνίζεσθαι” κατά τη διάρκεια του τριημέρου

 

Η Ελεάνα Παπαχαραλάμπους παραλαμβάνει την δική της μπλούζα για να τρέξει στον Μαραθώνιο, ως εκπρόσωπος της Orthoviotiki, η οποία θα προσφέρει Ιατρική κάλυψη στους αγώνες

Η Ελεάνα Παπαχαραλάμπους παραλαμβάνει την δική της μπλούζα για να τρέξει στον Μαραθώνιο, ως εκπρόσωπος της ORTHO-BIOTIKI, η οποία θα προσφέρει Ιατρική κάλυψη στους αγώνες

O Δήμαρχος του νησιού, ο Παναγιώτης Λυράκης, είναι ιδιαίτερα περήφανος αφού: «Μέσα σε τρία χρόνια καταφέραμε να πετύχουμε η τουριστική περίοδος των Σπετσών που τελείωνε μετά την γιορτή της Αρμάτας, τώρα να συνεχίζει και μέχρι τον Οκτώβριο με σημαντικά οφέλη για το νησί».

Τα βραχιολάκια που θα φορέσουν οι συμμετέχοντες ανάλογα με το άθλημα τους

Τα βραχιολάκια που θα φορέσουν οι συμμετέχοντες ανάλογα με το άθλημα τους

Το τριήμερο του Spetses mini Marathon είναι μια εμπειρία για όλους.

Όλοι οι αθλητές θα κερδίσουν το tailor-made μετάλλιο της συμμετοχής τους!

Όλοι οι αθλητές θα κερδίσουν το tailor-made μετάλλιο της συμμετοχής τους!

Οι Σπέτσες υποδέχονται τους συμμετέχοντες και τους φίλους τους και ανοίγουν τις πόρτες του νησιού σε μία μεγάλη αγκαλιά φιλοξενίας με πολλές εκδηλώσεις.
Την Παρασκευή το βράδυ, το παραδοσιακό «Melissa Pasta Night» στήνει στην Πλατεία Ποσειδωνίου, ένα μεγάλο εστιατόριο ζυμαρικών προσφέροντας δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες μία πανδαισία συνταγών ώστε να «φορτίσουν» με τους απαραίτητους υδατάνθρακες.
Εμείς, θα είμαστε εκεί…

Η τσάντα "συμμετοχής" της Ελμίνας...Περιμένει πως και πως να αγωνιστεί...

Η τσάντα “συμμετοχής” της Ελμίνας…Περιμένει πως και πως να αγωνιστεί…

 

Όλα όσα θα χρειαστεί η κόρη μου για να τρέξει στο Spetses Mini Marathon...

Όλα όσα θα χρειαστεί η κόρη μου για να τρέξει στο Spetses Mini Marathon…

9+1 Facts που θέλετε να γνωρίζετε:
1.Ο πλήρης φυσιολατρικός γύρος του νησιού των 25 χιλιομέτρων περιλαμβάνει σημείο χρονομέτρησης Ημι-Μαραθωνίου στο 21, 0975ο χλμ. και είναι επίσημα καταμετρημένος από την AIMS (Association Of International Marathon and Distance races)
2.Ο Spetses mini Marathon στη διαδρομή των 25Κ έχει 6 σταθμούς τροφοδοσίας
3.Η οργάνωση καλύπτεται ιατρικά με Παιδίατρο, Παθολόγο, Καρδιολόγο και Ορθοπεδικό και υποστηρίζεται από ασθενοφόρα.
4.Η ασφάλεια του κολυμβητικού Αγώνα εξασφαλίζεται από την διεθνώς αναγνωρισμένη Lifeguard Hellas.
5.Κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Spetses mini Marathon, οι εμπορικές επιχειρήσεις των Σπετσών κάνουν σημαντικές προσφορές ενώ οι επιχειρήσεις εστίασης ετοιμάζουν ειδικά μενού και εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες στον αγώνα.
6.Ο αγώνας παρέχει Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση για όλους τους αθλητές στα αγωνίσματα Δρόμου (5 & 25 χλμ.) της κολύμβησης (2500μ. & 5000μ.) και τον παιδικό Αγώνα Δρόμου.
7.Θεσμοθετείται βραβείο ‘Swim & Run Award’ για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Τρέξιμο αλλά και στο Κολύμπι.
8.Ο Spetses mini Marathon θεσπίζει φέτος Βραβείο Εταιρικής και Ομαδικής Συμμετοχής για τις ομάδες των εταιρειών αλλά και των συλλόγων δρομέων που θα διαγωνιστούν.
9.Στο πλαίσιο της συνολικότερης προσπάθειας για μία διοργάνωση με μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με το Spetses mini Marathon Sustainability Initiative, η Οργανωτική Επιτροπή προσφέρει φέτος σε πολλούς συμμετέχοντες δωρεάν ποδήλατα για τις μετακινήσεις τους στο νησί.

salty bags gia ton agonaCOVER

+1 Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα στην εντυπωσιακή συλλογή που έχει δημιουργήσει για το Merchandising του αγώνα με ρούχα και εντυπωσιακά αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους, εντάσσει και τις οικολογικές τσάντες SaltyBag από ανακυκλωμένα πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών.

error: Content is protected !!