ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σοβαρά τώρα, ποιο είναι το πρώτο κατάστημα που πας όταν βρίσκεσαι στη ΝΥ? Ε, τώρα στο ίδιο θα πηγαίνεις και στο Golden Hall!

Ε ναι. Είναι το Άγαλμα της Ελευθερίας, είναι η Madison Av, η 5th Av, το Rockefeller center, η Brooklyn Bridge, ε αμέσως μετά -για να μην πω πριν ακόμα και από την χιλοφωτογραφημένη γέφυρα- είναι η αγαπημένη Νεοϋρκέζα σχεδιάστρια Donna Karan! Είναι το ίνδαλμα των Νεοϋρκέζων, που ενσωμάτωσε τα δύο λατρεμένα γράμματα ΝΥ της αγαπημένης τους πόλης μέσα στο όνομα της, και δημιούργησε το iconic brand.
Και το DKNY είναι το κατάστημα που επισκέπτεσαι με το που πατάς το πόδι σου στη ΝΥ, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι. Είναι το κατάστημα που έχει “ντύσει” την εφηβεία σου, που “ντύνει” και την εφηβεία και κόρης σου, το κατάστημα που προμηθεύεσαι τα λατρεμένα πουλόβερ από κασμίρι, το brand με τα τέσσερα αυτά αρχικά που είναι τόσο αναγνωρίσιμα όσο το logo της Coca-Cola.
Λοιπόν, το αγαπημένο αμερικάνικο brand DKNY απέκτησε το πρώτο αποκλειστικό του κατάστημα στην Ελλάδα, εννοείται στο Golden Hall, και το αγαπημένο σας Fay’s Control ήταν το πρώτο που το επισκέφθηκε για να σας μεταφέρει όλη την μαγική ενέργεια της ΝΥ, που σε συνεπαίρνει από την πρώτη στιγμή.


Follow me…

Με στόχο να προωθήσει το μοντέρνο αλλά και διαχρονικό χαρακτήρα του brand, το κατάστημα ακολούθησε τον σχεδιασμό των αντίστοιχων monobrand boutiques του εξωτερικού, χρησιμοποιώντας λιτές σχεδιαστές γραμμές, οι οποίες αποκτούν χαρακτήρα χάρη στις ξύλινες και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Στον χώρο κυριαρχούν τα χαρακτηριστικά χρώματα του οίκου, το λευκό και το μαύρο, με τις επιφάνειες από μαύρο γυαλί και τους καθρέφτες, τόσο στο εσωτερικό όσο και στην όψη του καταστήματος, να δημιουργούν ένα όμορφο παιχνίδι αντικατοπτρισμού. Οι επιφάνειες από λευκό τούβλο ολοκληρώνουν ιδανικά το φιλόξενο περιβάλλον του καταστήματος, προσδίδοντας έναν πιο μοντέρνο χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα διατηρώντας την απλότητα της ιδέας.

Στο ισόγειο του καταστήματος παρουσιάζεται η formal σειρά του brand, η οποία αποτελείται από κομψά ενδύματα, εντυπωσιακά υποδήματα και αξεσουάρ, καθώς και από τα χαρακτηριστικά αρώματα του οίκου, ενώ στον όροφο φιλοξενείται η performance σειρά με το εμβληματικό λογότυπο DKNY να πρωταγωνιστεί στα ρούχα και αξεσουάρ.

Τα DKNY έχουν το μοναδικό χαρακτηριστικό να είναι τόσο elegant και κλασικά όσο και φρέσκα και μοντέρα. Όπως ακριβώς η Νέα Υόρκη!

Σοβαρά τώρα, ποιο είναι το πρώτο κατάστημα που πας όταν βρίσκεσαι στη ΝΥ? Ε, τώρα στο ίδιο θα πηγαίνεις και στο Golden Hall!

Δεν ξέρω ποια είναι τα άμεσα προγράμματα σας και αν σκοπεύετε να πάτε σύντομα στη Νέα Υόρκη. Αν όχι πάντως, ελάτε το συντομότερο στο νέο κατάστημα της DKNY στο Golden Hall. Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια του είναι το ίδιο συναρπαστική ενώ οι συλλογές το ίδιο ενημερωμένες, όπως ακριβώς στο αγαπημένο μου κατάστημα στο SoHo!

DKNY State of Mind! 

error: Content is protected !!