ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«So long Marianne»-Γυρίσματα στην Ύδρα: Η Ζωή και ο Έρωτας του Λέοναρντ Κοέν με την Μαριάν Ιλέν γίνονται τηλεοπτική σειρά!

Τα βλέμματα του κόσμου όλου στην πανέμορφη Ύδρα!

Ένας μεγάλος έρωτας, μία βαθιά αγάπη, στρέφει τα βλέμματα του κόσμου όλου στην πανέμορφη Ύδρα, εκεί όπου γεννήθηκε, θέριεψε κι έγραψε ιστορία η σχέση λατρείας του διάσημου Καναδού συνθέτη και τραγουδιστή Λέοναρντ Κοέν με τη Νορβηγίδα δημοσιογράφο-συγγραφέα και μοντέλο Μαριάν Ιλέν. Μία σχέση που έγινε διάσημο τραγούδι, «So long Marianne» και ενέπνευσε βιβλία και ντοκιμαντέρ.

Αυτή η τεράστια σχέση αγάπης θα γίνει τηλεοπτική σειρά, οκτώ επεισοδίων, και θα είναι η πρώτη διεθνής συμπαραγωγή της TanweerProductions με την Letters from Leonard από την Νορβηγία και την Connect 3 από τον Καναδά.

Σε λίγες ημέρες, στη -μοναδικής ομορφιάς και αρχοντιάς- Ύδρα, εκεί όπου ακόμα δεσπόζει το σπίτι του Λέοναρντ Κοέν, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της φιλόδοξης σειράς που θα προβληθεί όχι μόνον στην Ελλάδα, τη Νορβηγία και τον Καναδά αλλά και στο Βέλγιο, τη Μεγάλη Βρετανία και σε άλλες χώρες με τις οποίες έχει ήδη έρθει σε συμφωνία η διεθνής εταιρεία διανομής Cineflix Rights. Γυρίσματα θα γίνουν επίσης τόσο στον Καναδά όσο και στην Νορβηγία.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο κορυφαίος Νορβηγός σκηνοθέτης Οϊσταϊν Κάρλσεν, και η Καναδή BrownenHughes, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν o Αμερικανός ηθοποιός και μουσικός AlexWolff, ως Κοέν και η Νορβηγίδα ηθοποιός Thea Sofie Loch Næss ως Μαριάν Ιλέν. Συμμετέχουν επίσης η Αnna Torv κι ο Noah Taylor. Αξίζει να αναφερθεί ότι, ήδη ονομαστά διεθνή μέσα, όπως το Variety, έχουν αρχίσει να κάνουν αναφορές στη σειρά. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο νορβηγικό κανάλι NRK το 2024.

Η σχέση που έγινε διάσημο τραγούδι, «So long Marianne»!

error: Content is protected !!