ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Single’s Party για την Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Κύπρο την ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου με τίτλο ‘Single’s Party’.

H Στέλλα Καπεζάνου είναι μια Ελληνίδα εικαστικός καλλιτέχνης που δημιουργεί ευφάνταστα, πολυσύνθετα και ποικιλόχρωμα ζωγραφικά έργα, αντλώντας έμπνευσή από την καπιταλιστική κοινωνία της Δύσης και την υλιστική κουλτούρα. Η δουλειά της επικεντρώνεται στην ανθρώπινη πολυπλοκότητα και υπογραμμίζει τη συναισθηματική αποκοπή που έχουμε από τον κόσμο που δημιουργήσαμε και στον οποίο τώρα ζούμε.
Στην καινούργια της σειρά ‘Single’s Party’, η Καπεζάνου διερευνά τις ανθρώπινες σχέσεις. Τις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους, τις bτους με τα αντικείμενα τους, αλλά και την ίδια την απουσία των σχέσεων. «Οι πρωταγωνιστές μου δε διαδρούν. Είναι ιδιότροποι άνθρωποι που παίζουν σε έναν ψεύτικο κόσμο». Μια υπόγεια ειρωνεία χαρακτηρίζει τη ζωγραφική της, αλλά και μια βαθιά αμφισβήτηση της θέσης μας μέσα στη σύγχρονη κοινωνία, τη δύναμη με την οποία κρατιόμαστε από τα υλικά και, αντιστρόφως, τη δύναμη με την οποία το άυλο ασκεί εξουσία πάνω μας.

Εγκαίνια: Κυριακή 19 Μαΐου | 6:30μμ – 9:00μμ
Διάρκεια Έκθεσης: 19 Μαΐου – 15 Ιουνίου, 2019
THE EDIT GALLERY
1 Agias Zonis str.,
Shop 23, Nicolaou Pentadromos Center
3026, Limassol, Cyprus

error: Content is protected !!