ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Silent auction με τα Προσωπικά Αντικείμενα του Ζάχου Χατζηφωτίου στο The Pop up Project για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες!

Ζάχος Χατζηφωτίου

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 – 18 ετών που νοσούν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 22:00΄το βράδυ, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς, με την πολύτιμη υποστήριξη του The Pop Up Project at The Foyer, και καθόλη τη διάρκεια του, θα διεξαχθεί ένα ξεχωριστό silent auction, ή αλλιώς σιωπηρή δημοπρασία, με προσωπικά αντικείμενα του αείμνηστου δημοσιογράφου και συγγραφέα, Ζάχου Χατζηφωτίου, για τη στήριξη του έργου και της προσπάθειας του οργανισμού να εκπληρώσει ακόμη περισσότερες ευχές παιδιών, δίνοντάς τους την ψυχική δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν έναντι της ασθένειας.
Ο Ζάχος Χατζηφωτίου ήταν Έλληνας δημοσιογράφος και συγγραφέας. Σε ηλικία 17 ετών, διέφυγε στην Αίγυπτο, όπου έλαβε μέρος σε πολεμικές επιχειρήσεις, όπου και παρασημοφορήθηκε. Από το 1956 και μέχρι το 1962 διετέλεσε διευθυντής εκδοτικού οίκου στο Παρίσι. Υπήρξε χρονογράφος στην Καθημερινή, στον Ταχυδρόμο με το ψευδώνυμο και στα Νέα. Εργάστηκε στην ΥΕΝΕΔ και έγινε γνωστός από την εκπομπή «Το πεντάλεπτο του Ζάχου Χατζηφωτίου». Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Τα εν οίκω… εν Δήμω», «Πωλείται Συνείδησις», «Συννεφιάζει και στη Μύκονο», «Πάντα την Κυριακή», «Ο Ίακχος κι εγώ», «100 εκπομπές», «Χιούμορ και ζωγραφική», «Τα Μονοπάτια του Πολέμου» και άλλα.

Φουλάρι του Ζάχου Χατζηφωτίου

Μαντήλια τσέπης του Ζάχου Χατζηφωτίου

Μακρύ μεταγωτό Φουλάρι Ζάχου Χατζηφωτίου

Οι παρευρισκόμενοι του The Pop up Project at the Foyer θα έχουν την ευκαιρία να δουν και στη συνέχεια, να διεκδικήσουν «σιωπηρά», όπως προβλέπει η διαδικασία, όποιο αντικείμενο του επιθυμούν, βοηθώντας έτσι τον οργανισμό να δώσει ζωή στα όνειρα των παιδιών που δίνουν την πιο δύσκολη μάχη της ζωής τους. Διαθέσιμα θα είναι συνολικά 45 προσωπικά αντικείμενα του δημοσιογράφου, όπως φουλάρια, γραβάτες, πίνακες, διακοσμητικά και άλλα αντικείμενα από την προσωπική του συλλογή.

Ρόμπα Ζάχου Χατζηφωτίου

Πίνακας από την προσωπική Συλλογή του Ζάχου Χατζηφωτίου

Βιβλία του Ζάχου Χατζηφωτίου

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Η εκπλήρωση μιας ευχής δεν είναι απλά ένα δώρο. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε το κλίμα των Ημερών στο μεγαλύτερο shopping event της πόλης!

error: Content is protected !!