ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Tessi Designs στο The Pop up Project: All I Want For Christmas!

Μία συμμετοχή στο The Pop up Project: All I Want For Christmas που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα αναβαθμίσει τις γιορτινές, και όχι μόνο, εμφανίσεις μας, χαρίζοντας έντονο χρώμα και Παρζιάνικο αέρα στα outfits μας.
Τονίζοντας τη μοναδικότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας, το tessi.designs επαναπροσδιορίζει τη θηλυκότητα μέσω μιας νέας αισθητικής, που αντέχει στον χρόνο.

Με έμπνευση από την τέχνη και τις ανεξάντλητες ομορφιές της φύσης, το brand προσφέρει άπειρες στιλιστικές επιλογές, ενώ αποδημεί τα «κλισέ» της μόδας, αξιοποιώντας μοντέρνα υλικά και φόρμες. Τα υλικά συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους με απώτερο σκοπό ένα ξεχωριστό , μοναδικό αποτέλεσμα για κάθε ηλικία και τύπο σύγχρονης γυναίκας.

Τα σχέδια του υπογραμμίζουν δυναμικά την προσωπικότητα, το ύφος και το στιλ της κάθε γυναίκας, απογειώνοντας κάθε outfit. Οι καρφίτσες συνδυασμένες κατάλληλα μπορούν να αναβαθμίσουν εξόχως ένα ουδέτερο ρούχο και να του προσθέσουν αυτοπεποίθηση και γοητεία.

Για το φετινό χειμώνα, άγριο μετάξι, βελούδο, ποικιλία μποά και νέες υφές, συνθέτουν μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ, ενθαρρύνοντας τη γυναίκα που τα επιλέγει να εντοπίσει την προσωπική της σφραγίδα και να εκφραστεί ελεύθερα. Η αγάπη σε φίνα υλικά πρωτοστατεί σε κάθε κατασκευή δημιουργώντας μικρά έργα τέχνης.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop up Project: All I Want For Christmas που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά.

SPREAD THE NEWS & BRING FRIENDS!

error: Content is protected !!