ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια, εσείς κερδίσατε τις πιο όμορφες espadrilles του καλοκαιριού!

Η απόλυτη καλοκαιρινή συντροφιά…Ένα ζευγάρι κλασικές espadrilles που μυρίζουν θάλασσα και ήλιο…Τα χρώματα της ξεθωριάζουν σιγά σιγά, για να γίνουν ακόμη πιο αγαπημένες, ακόμη πιο πολύτιμες… Πόσω μάλλον, όταν αυτές είναι ζωγραφισμένες στο χέρι, με ένα μήνυμα τόσο προσωπικό που τις κάνουν πραγματικά μοναδικές…

13631411_10154447443802229_6168096628724651455_n (1)
Όταν τις έφτιαξε η Νατάσα για εμένα ζωγραφίζοντας το όνομα του Fay’s Control, το βρήκα σαν την πιο όμορφη και κομψή ιδέα τόσο για εμάς όσο και για να τις προσφέρουμε ως δώρο. Και ενώ η Νατάσα και η retro-junkee δημιούργησαν το πιο εντυπωσιακό ζευγάρι με ζωγραφισμένο το Fay’s Control, για την τυχερή μας αναγνώστρια, τις espardilles που θα κερδίσετε θα τις αφήσει να επιλέξετε εσείς το χρώμα και το μήνυμα που θέλετε να ζωγραφίζει μόνο για εσάς!

es2

Απίθανο δώρο?
Η τυχερή μας αναγνώστρια αυτή την φορά είναι η Chara Gatzoflia!

Το μόνο που έχεις να κάνεις Χαρά, είναι να στείλεις μήνυμα στο inforetrojunkee@gmail.com ή να πάρεις τηλέφωνο την Νατάσα Μπανάκα στο 6944553217, να της δώσεις τα στοιχεία σου, και η ίδια θα φροντίσει προσωπικά ώστε να παραλάβεις τις espadrilles σου  το συντομότερο δυνατόν! Και μόλις τις παραλάβεις, στείλε μας και μία φωτογραφία!
Όλοι οι υπόλοιποι, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας ζευγάρι με το δικό σας μήνυμα εδώ!
Καλή συνέχεια διακοπών, stay tuned! xxx

error: Content is protected !!