ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κερδίστε το πιο όμορφο ζευγάρι espadrilles & γράψτε το δικό σας μήνυμα!

Η απόλυτη καλοκαιρινή συντροφιά…Ένα ζευγάρι κλασικές espadrilles που μυρίζουν θάλασσα και ήλιο…Τα χρώματα της ξεθωριάζουν σιγά σιγά, για να γίνουν ακόμη πιο αγαπημένες, ακόμη πιο πολύτιμες… Πόσω μάλλον, όταν αυτές είναι ζωγραφισμένες στο χέρι, με ένα μήνυμα τόσο προσωπικό που τις κάνουν πραγματικά μοναδικές!
Όταν τις έφτιαξε η Νατάσα για εμένα ζωγραφίζοντας το όνομα του Fay’s Control, το βρήκα σαν την πιο όμορφη και κομψή ιδέα τόσο για εμάς όσο και για να τις προσφέρουμε ως δώρο. Και ενώ η Νατάσα και η retro-junkee δημιούργησαν το πιο εντυπωσιακό καπέλο με ζωγραφισμένο το Fay’s Control για την τυχερή μας αναγνώστρια, τις espardilles που θα κερδίσετε θα τις αφήσει να επιλέξετε εσείς το χρώμα και το μήνυμα που θέλετε να ζωγραφίζει μόνο για εσάς!

es3
Απίθανο δώρο?

es2

es1

es4

13631411_10154447443802229_6168096628724651455_n (1)
Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση μας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι “like” στον διαγωνισμό μας, “share” στην σελίδα εδώ, αφήνοντας μας μία όμορφη καλοκαιρινή ευχή, και ίσως είστε εσείς η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει τις υπέροχες espadrilles που δημιούργησε η retro-junkee για  το Fay’s Control!

es5

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Αυγούστου,

καλή επιτυχία!!!

Summer is here! 🙂

error: Content is protected !!