ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Short Fuse: Η Επίσημη Πρεμιέρα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας Short Fuse με παρουσία πλήθους κόσμου και σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών, στα VillageCinemas του Αγ. Ιωάννη Ρέντη, στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός του συνόλου των πρωταγωνιστών και ο παραγωγός της ταινίας Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης και συνιδρυτής της εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών «1821MEDIA».

ΠΑΡΗΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΣΕΝΑΚΟΣ

ΠΑΡΗΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΣΕΝΑΚΟΣ

Η ταινία Short Fuse είναι η πρώτη ελληνική ταινία δράσης των νεαρών σκηνοθετών Ανδρέα Λαμπρόπουλου και Κώστα Σκύφτα, σε παραγωγή των Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση, Terry Dougas και Κωνσταντίνου Μουτσινά (1821 Media). H ταινία θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά από την Village Films στις 21 Απριλίου, ενώ πλαισιώνεται από πλήθος διάσημων ηθοποιών, όπως οι Αποστόλης Τότσικας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Τάσος Νούσιας, Θοδωρής Αθερίδης, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ορφανός, Νίκος Κουρής, Ειρήνη Μπαλτά και ο Μάνος Γαβράς.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η ταινία Short Fuse έρχεται να καλύψει το κενό στον χώρο της 7ης τέχνης όσον αφορά τις ταινίες δράσης. Το σημαντικό cast των ηθοποιών οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτή σε συνδυασμό με την «φρέσκια ματιά» των νεαρών δημιουργών, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για την επιτυχημένη πορεία της συγκεκριμένης ταινίας, ενώ ευελπιστεί να θέσει το θεμέλιο λίθο για την παραγωγή ανάλογων ταινιών είδους.
σχόλια για την ταινία υπήρξαν ιδιαίτερα κολακευτικά απ’ όλους τους παρευρισκόμενους, αφού μοιράστηκαν μαζί τους για πρώτη φορά την εμπειρία της δημιουργίας μίας τόσο δυναμικής ταινίας.

 ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ

ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΥΦΤΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΥΦΤΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ, ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η συγκεκριμένη ταινία έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ξένης αγοράς, καθώς μέχρι στιγμής έχει πουληθεί σε Ιαπωνία, Κίνα και Αμερική.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ DEMY ΝΤΕΜΥ ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ, DEMY, ΝΤΕΜΥ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΝΟΥΣΙΑΣ

Είπαν για την ταινία:
Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ένας εκ των σκηνοθετών της ταινίας, δήλωσε: “Ήταν πρόκληση να δημιουργήσουμε μια ταινία υψηλής ποιότητας με χαμηλό budget στην ‘’Ελλάδα της κρίσης’’ αλλά πιστεύω πως το πετύχαμε και το “ShortFuse” δεν υστερεί σε τίποτα από μια action ταινία του Hollywood. Καθοριστικοί παράγοντες σε αυτή την επίτευξη ήταν η προθυμία των ηθοποιών, και ιδιαιτέρως του Αποστόλη Τότσικα, να κάνουν διάφορα stunts, η βοήθεια και η δημιουργική σκέψη του συνεργείου της ταινίας, αλλά και τα special effects. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ξοδέψαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο μοντάζ και στα special effects για να βγει ένα πολύ καλό ποιοτικό αποτέλεσμα”.
Κώστας Σκύφτας, επίσης ένας εκ των σκηνοθετών της ταινίας, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και κυρίως που καταφέραμε να κάνουμε μια ταινία είδους (actionthriller) στον Eλληνικό κινηματογράφο, καθώς τέτοιες είναι οι ταινίες που βλέπαμε μεγαλώνοντας και μας έκαναν να ασχοληθούμε με το σινεμά”.
Ενώ ο Κωνσταντίνος Μουτσινάς, παραγωγός της ταινίας, δήλωσε: “Το casting ήταν ένα πολύ σημαντικόκομμάτι της ταινίας για εμάς. Η άκρως επιτυχημένη πορεία της εταιρείας παραγωγής “1821Media” των Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και Τέρι Ντούγκα αποτέλεσε το εχέγγυο στο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων αυτών των καταξιωμένων ηθοποιών”.

Η υπόθεση

Σε αυτό το αντίστροφης-μέτρησης θρίλερ δράσης, το τελευταίο πακέτο της ημέρας που έχει να παραδώσει ένας νεαρός κούριερ μπορεί να είναι και το τελευταίο της ζωής του. Ζωσμένος με εκρηκτικά θα βρεθεί σε ένα μαραθώνιο επιβίωσης, καλούμενος να λύσει ένα μυστήριο που εμπλέκει την οικογένεια του και ένα κύκλωμα της νύχτας…

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!