ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Shopping με την Αρετή μετά την καταιγίδα!

Όσο κράτησε η επέλαση της κακοκαιρίας “Μπάλλος” παρέμεινα στο σπίτι και απέφυγα κάθε περιττή μετακίνηση, απόλυτα συνεπής στη σύσταση του μηνύματος από το 112 και τo Yπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας . Άναψα τα κεριά μου, ξανάπιασα το βιβλίο, που περίμενε καρτερικά στο κομοδίνο μου, πότε θα βρω πάλι χρόνο για τη συνέχεια του, και ξεκίνησα και εγώ το Squid Game. Όχι ντουλάπες με τα χειμερινά δεν πρόλαβα να φτιάξω, όπως η Νινέττα, αλλά ευχαρίστησα σε κάθε ευχή ξεχωριστά για τα γενέθλια μου, και διαπίστωσα πως είμαι τόσο τυχερή, που χρειάζομαι να με καθηλώσει σπίτι ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, για να καταφέρω να απαντήσω σε τόσα πολλά υπέροχα μηνύματα.
Και μετά βγήκε το ουράνιο τόξο. Και εγώ, βγήκα στην Κηφισιά…
“Πάμε?”, “Πάμε!” ήταν το τόσο συνθηματικό αλλά απόλυτα κατατοπιστικό μήνυμα που ανταλλάξαμε με την …soul sister μου, Αρετή Ντάρμα, και εννοείται πως και οι δύο καταλάβαμε με μιας πως εννοούσα να πάμε στο Selection στην Κηφισιά, για να αλλάξω κάποια δώρα που μου έκαναν φίλες μου στα γενέθλια μου.
Ναι, τα περισσότερα δώρα που δέχθηκα ήταν του Οίκου Marella, επιλεγμένα από το πιο αγαπημένο μου κατάστημα στην Κηφισιά, και ναι, “Soul sisters” αναφερόμαστε η μία για την άλλη με την Αρετή, μιας που αφού το έχουμε ψάξει ενδελεχώς και αποφασίσαμε να πιστέψουμε τους γονείς μας που ορκίζονται πως δεν είμαστε αδελφές εξ’αίματος, καταλήξαμε πως το απόλυτα -σχεδόν scary το πόσο απόλυτα- κοινό μας γούστο και οι ολόιδιες γκαρνταρόμπες μας -συναντιόμαστε σε κοινά καλέσματα και φοράμε ακριβώς τα ίδια ρούχα-, μας οδηγεί στο γεγονός πως είμαστε soul sisters.
Ποια άλλη καλύτερη παρέα λοιπόν για κάποιες αλλαγές δώρων στο Selection, από την PR & Communication Director της Louis Vuitton για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, την General Manger της AD Communications, υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων της Callista, του Ralph Lauren και μερικών άλλων εμβληματικών Οίκων, που τυγχάνει να είναι και my soul sister?
Χθες το απόγευμα, με τα σχολεία κλειστά λόγω της απέλασης του “Μπάλλος”, με την Ελμίνα μου και με την Αρετή, στο νούμερο 15 της Κυριαζή, εκεί, που μας οδήγησε το ουράνιο τόξο. Φοράμε γαλότσες, μαύρα γυαλιά, προστατεύουμε και με μεγάλες δερμάτινες στέκες από την υγρασία τα μαλλιά, και βγαίνουμε για το καλύτερο shopping, μετά την καταιγίδα!

Κάποια δώρα μου, είτε επειδή δεν μου κάνουν είτε επειδή έχω ήδη κάτι παρεμφερές,  χρειάζονται αλλαγή, και ξέρω πολύ καλά με τι θέλω να τα αντικαταστήσω….

Follow us…

Οι φίλες μου με γνωρίζουν πολύ καλά, και γνωρίζουν εξίσου καλά πως ό,τι κι αν επιλέξουν από αυτόν τον “Ναό” της κομψότητας, είτε θα το έχω ήδη είτε θα θέλω πολύ να το αποκτήσω. Γνωρίζουν πως έστω κι αν θελήσω να το αλλάξω, θα βρω πολλές επιλογές, για να το αντικαταστήσω. Πολλές επιλογές αλλά και σε ένα μεγάλο εύρος τιμών….

Όπως αυτή η υπέροχη γούνα!!!! Οικολογική φυσικά, που την ερωτεύτηκα από την πρώτη ματιά, γιατί ξέρω πως μπορώ να την παίρνω μαζί μου στα ταξίδια μου, και να την φοράω με τα blue jeans μου, τις φόρμες και τα sneakers μου, στις ομορφότερες διαδρομές μου!

Και η οποία γούνα, guess what, κοστίζει €279!!!!

Φοράμε τις επιλογές μας, και ονειρευόμαστε τον επόμενο προορισμό μας…

Η Αρετή ανεβάζει insta stories και τα ενθουσιασμένα μηνύματα φτάνουν το ένα πίσω από το άλλο…

Ανάμεσα στα υπέροχα δώρα έλαβα και αυτή την τσάντα σε μαύρο και ήθελα να την αλλάξω με αυτό το so elegant olive green…

Αλλά να πάρω και αυτά τα μποτάκια και το απίθανο backpack ….

…για την Ελμίνα!

Δοκιμάζω αυτό το πουκάμισο που ξέρω πως θα το φορέσω με χίλιους δύο τρόπους….

Ένα πουλόβερ σε χρώμα καμιλό… (όσα κι αν έχεις ποτέ δεν είναι αρκετά, ιδίως αν είναι του Οίκου Marella….)

… Που το συνδυάζω με αυτό το teddy bear κοντό παλτό!

The beauty of you is how you wear who you are…

Elegance is not about being noticed, it’s about being remembered…

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως ένα παλτό σε ένα τόσο έντονο χρώμα θα μπορούσε να είναι τόσο κομψό!

Ένα από τα iconic παλτό του Οίκου Marella!

Τόσο κομψά όσο και αναπαυτικά!

“Το πήρα κορίτσια να ξέρετε!” που λέει και η Αρετή!

Όποια κι αν είσαι, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι πάνω από τα 20, όποιο κι αν είναι το δικό σου lifestyle, όποια κι αν είναι η δουλειά σου, είτε είσαι δικηγόρος, γιατρός, δημοσιογράφος, υπάλληλος σε πολυεθνική, έμπορος ή επιχειρηματίας, μεταφράστρια σε εκδοτικό Οίκο, ηθοποιός, κοινωνιολόγος ή δασκάλα σε σχολείο, πρέπει να έχεις αυτή τη μπλούζα στην γκαρνταρόμπα σου. Θα την χρειαστείς, και θα την φορέσεις με άπειρους τρόπους!

Πόσο Marella!

…Μέχρι που είδα αυτή τη μακριά ζακέτα….

“Και αυτή την πήρα κορίτσια να ξέρετε! Και θα βαρεθείτε να βλέπετε να την φοράω…”

Some days you just have to create your own sunshine…

error: Content is protected !!