ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Euphoria is in the air!

“The greatest threat our planet is the belief that someone else will save it” 

Πόσο ευχάριστη θα ήταν η καθημερινότητά μας, αν περιτριγυριζόμασταν από περισσότερο πράσινο, ή αν γνωρίζαμε ότι το νέο μας ζευγάρι παπουτσιών είναι vegan, και δε συμβάλει στην μόλυνση του περιβάλλοντος; Πιθανότατα, θα ήταν τόσο ευχάριστη που θα μπαίναμε σε μια κατάσταση διαρκούς… ευφορίας!
Αντιλαμβάνεσαι την ευχάριστη έκπληξη και την χαρά μου, όταν κατά τη τελευταία βόλτα μου στο Golden Hall, αντιλήφθηκα πως στο αγαπημένο μου Εμπορικό Κέντρο έχει δημιουργηθεί ειδικά διαμορφωμένος sustainable χώρος από τα ΖAKCRET Sports & το SNEAKER CAGE, με σκοπό την αναγνώριση της σημασίας που έχει για τον πλανήτη μας η βιωσιμότητα.
Follow me…

Μία πράσινη όαση στην αγκαλιά του Golden Hall, που μας υπενθυμίζει πως ίσως έφτασε η ώρα να αποκτήσουμε μία οικολογική συνείδηση ως καταναλωτές, ώστε να διατηρηθεί η βιωσιμότητα του πλανήτη

Έπειτα από τις νέες eco-friendly συσκευασίες της, η ZAKCRET A.E., έρχεται να «χτιστεί» κάτι που θα ενθαρρύνει το καταναλωτικό κοινό να σκέφτεται πιο οικολογικά! Με αυτό το σκεπτικό, ΖAKCRET Sports & SNEAKER CAGE έφεραν ένα ειδικό corner με τη δική τους “EUPHORIA” στο Golden Hall, με σκοπό να επικοινωνήσουν την προσπάθεια που πρέπει όλοι να κάνουμε, ώστε να διατηρηθεί η βιωσιμότητα του πλανήτη και να μειωθεί το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.

Τόσος λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια για τη “Βιώσιμη Ανάπτυξη” και για την “Βιωσιμότητα του Πλανήτη” και για το “Περιβαλλοντικό μας Αποτύπωμα”, και όλες αυτές οι έννοιες ξεδιπλώνονται τώρα μπροστά μας, “αναγκάζοντας” μας να διαπιστώσουμε, πόσο εύκολο είναι να συνεισφέρουμε σε όλα τα παραπάνω, επιλέγοντας απλά τα sneakers μας να είναι sustainable!

“Forever Better” είναι το moto που κυριαρχεί σε αυτόν τον μοναδικά στημένο sustainable χώρο, και ποιος μπορεί να αντισταθεί?

Ειδικά όταν βλέπεις πως πλέον τα πιο αγαπημένα σου brands που επιλέξεις για τις αθλητικές ή τις athleisure εμφανίσεις σου, συνδυάζουν τα ομορφότερα design τους με απόλυτα οικολογική συνείδηση

Το περιβαλλοντικό… corner διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό και είναι γεμάτο με sneakers και παπούτσια κορυφαίων brands, που προέρχονται από βιώσιμα υλικά και τα οποία μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα ΖAKCRET Sports & SNEAKER CAGE, στον 1ο όροφο του Golden Hall!

Όπως ήταν λογικό, δεν θα μπορούσα να μην ανέβω στον 1ο όροφο του Golden Hall, και να κατευθυνθώ στο ΖAKCRET Sports ώστε να ανακαλύψω τις καλύτερες δημιουργίες των αγαπημένων μου athleisure brands, που προέρχονται από βιώσιμα υλικά

“Modern society will find no solution to the ecological problem unless it takes a serious look at its lifestyle.” – Pope John Paul II

Be the solution not the pollution!

Sustainability is the key to our survival on this planet and will also determine success on all levels

Είναι υπέροχο, είναι sustainable, είναι παραπάνω από προφανές πως θα το αγοράσω!

matchy-matchy

H κορυφαία Marimekko σε μία limited συλλογή με την υπογραφή της adidas, και φυσικά με απόλυτα οικολογική ευσυνειδησία

Είμαι ενθουσιασμένη, νοιώθω μία πρωτόγνωρη ευφορία, όσον αφορά τις eco-friendly συλλογές!

Οι επιλογές πλέον είναι τεράστιες, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ώστε να επιλέξεις sneakers, jackets ή φόρμες, που να μην προέρχονται από βιώσιμα υλικά!

Eco friendly Stan Smith!

Ο πλανήτης έχει πιο πολύ από ποτέ την ανάγκη μας, και όσοι παίρνουν πρωτοβουλίες ώστε να διατηρηθεί η βιωσιμότητα του και να μειωθεί το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, εμείς τους ακολουθούμε. Επιβραβεύουμε ό,τι δεν επιβαρύνει την μόλυνση του περιβάλλοντος και επικροτούμε τα ethical fashion & sustainable brands, προτιμώντας τα φανατικά.

Νομίζω πως αυτή, ήταν μία από τις καλύτερες βόλτες μου ever στο Golden Hall! ?

error: Content is protected !!