ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φιλανθρωπικό Δείπνο του Lifeline Hellas στο The Twenty One!

Ίσως να είναι η πιο αεικίνητη Οργανωτική Επιτροπή Ανθρωπιστικού Οργανισμού, με το ένα φιλανθρωπικό δείπνο να διαδέχεται το άλλο, και με την creme de la creme της κοινωνικής Αθήνας να ανταποκρίνεται κάθε φορά με τον ίδιο πάντα ενθουσιασμό. Ίσως επειδή το υψίστης σημασίας έργο της Πριγκίπισσας Αικατερίνης είναι αδιαμφισβήτητο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο, ίσως πάλι γιατί από κάθε φιλανθρωπική βραδιά που διοργανώνει έχει την ίδια πάντα επιτυχία και κέφι, επιτυγχάνοντας πάντα τον σκοπό του.
Ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline Hellas, αυτή τη φορά πραγματοποιεί φιλανθρωπικό δείπνο την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 20.30 στον κήπο του εστιατορίου The Twenty One “21”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των Κρατικών Νοσοκομείων της Ελλάδος.


Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μία μοναδική βραδιά με ξεχωριστό μενού του εστιατορίου The Twenty One και εντυπωσιακή διακόσμηση από την Έμη Τρίκαρδου.
Τα δώρα της εκδήλωσης θα προσφέρουν οι εταιρείες Molton Brown και Anassa Organics.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: AS Marine, Rafnar Hellas, Medical Antiaging Center, Artemide, Evritos, Thesauri Caviar, Βίκος, Godibile, Beat bespoke events and services, Molton Brown, Anassa Organics, Φίλιππος Νάκας, ενώ το Μουσικό Πρόγραμμα θα αναλάβουν ο Βασίλης Κούρτης στο Τραγούδι και ο Γιάννης Χατζηλοΐζου στο Πιάνο.
Ώρα προσέλευσης: 20.30 | Δείπνο: 21.00 | Μουσικό πρόγραμμα: 22.30
Δωρεά Συμμετοχής: 150 ευρώ
Στη φιλανθρωπική βραδιά θα τηρηθούν οι υγειονομικοί κανονισμοί. Είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά την είσοδο.
Για να αποκτήσετε τη δική σας πρόσκληση και να προσφέρετε στο έργο του Lifeline Hellas, καλέστε στα τηλέφωνα: 2109828002, 6943902264

error: Content is protected !!