ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Sharing is beautiful»: Το πρώτο χριστουγεννιάτικο πάρτι της χρονιάς ήταν -φυσικά- της Sephora!

Μετά από τρία back to back ραντεβού που έχω στην Κηφισιά και ένα business lunch στο Salomaio, κοιτάζω μία διακριτικά, μία με κάποια αγένεια ομολογώ το ρολόι μου, ανυπομονώντας πότε θα καταφέρω να τελειώσω ώστε να “διακτινιστώ” στην άλλη άκρη της πόλης, στην Γλυφάδα. Αν θέλω να προλάβω, καταλαβαίνω πως θα έπρεπε ήδη να προσεγγίζω το Γκόλφ. Η ώρα της πρόσκλησης είναι από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι και είναι κιόλας 3.30′. “Λυπάμαι πρέπει να φύγω”, ανακοινώνω αποφασιστικά στους συνδαιτυμόνες μου, υπολογίζοντας συγχρόνως πως με μία καλή ροή της κίνησης στον Καρέα, θα μπορούσα να προλάβω έστω και λίγα λεπτά από την μαγεία του πάρτι. Του πρώτου Χριστουγεννιάτικου πάρτι της χρονιάς, από τη Sephora φυσικά, που δεν θα έχανα για τίποτα στον κόσμο.

Follow me…

ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο event της χρονιάς, -όπως κάθε χρονιά- από την Sephora. H Sephora υποδέχτηκε τους διακεκριμένους καλεσμένους της στον ανανεωμένο και ηλιόλουστο χώρο του Golf Γλυφάδας – Prive, όπου εκλεκτά εδέσματα, ποτό, Χριστουγεννιάτικη μουσική και κάλαντα, και φυσικά υπέροχη διάθεση ολοκλήρωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα. Με το Χριστουγεννιάτικο μότο «Sharing is beautiful» έγινε εκτενής παρουσίαση νέων χριστουγεννιάτικων προϊόντων καθώς και άλλων νέων προϊόντων αποκλειστικών brands.

ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ

ΦΑΝΗ ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ

ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΒΟΝΝΗ ΝΤΟΣΤΑ

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΙΒΥΛΛΑ ΒΑΣΣΕΙΑΔΗ

ΜΑΝΟΣ ΒΥΝΙΧΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ

ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ-ΜΥΡΤΩ ΚΑΖΗ

ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ

ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ ΠΕΝΥ ΖΑΓΛΑΡΙΔΟΥ ΠΑΤΙ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΥ, ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΠΙΩΝΗ, ΛΙΑ ΜΠΑΡΟΛΑ

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: Η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Πλάτων Παπαγιαννακόπουλος, η Υβόννη Ντόστα, η Θάλεια Καραφυλλίδου, η Σουζάννα Κεγγίτση, η Μαρία Λεμονιά, η Σιβύλλα Βασσειάδη, η Μυρτώ Κάζη, η Πέννυ Ζαγλαρίδου, η Στέλλα Μουγκαλιάν, η Φαίη Μπέη, η Εβελίνα Νικόλιζα, η Ισμήνη Νταφοπούλου, η Βενετία Καμάρα, η Δώρα Κατσικογιάννη, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, η Γιώτα Δρεβέλη, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Φανή Παράβαλου, η Μάρα Σαμαρτζή, η Άννα Μαρία Σουπιώνη, η Ελένη Στασινοπούλου, η Κλειώ Στασινού, ο Μάνος Βυνιχάκης, Αχιλλέας Χαρίτος και Δημήτρης Στράτος.

ΑΝΟΥΣΑ ΜΕΛΑ, ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!