ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σεμινάριο: Ενδυνάμωση & Αυτοφροντίδα των Σύγχρονων Γυναικών με Πολλαπλούς Ρόλους!

Πώς Μια Γυναίκα μπορεί να ενδυναμωθεί και να  βγει «νικήτρια ζωής». Καλλιεργώντας την αυτοφροντίδα και αγαπώντας  τον εαυτό της. Πως να καλλιεργήσει τα  3 Α: Αυτογνωσία, Αυτοσεβασμό, Αυτοπεποίθηση.

Η Τζίνα Θανοπούλου θα συνεχίσει τη Πέμπτη 29/11 στις 18.00 – 20.00,  τη δεύτερη Ομιλία/ Σεμινάριο στο Ίδρυμα Θεοχαράκη,  με θέμα την Ενδυνάμωση & Αυτοφροντίδα των Σύγχρονων Γυναικών με Πολλαπλούς Ρόλους.
Θα μοιραστεί Κλειδιά για το πώς μια γυναίκα μπορεί να ενδυναμωθεί, να εξισορροπήσει  και να βγει  Νικήτρια Ζωής.

Στην δεύτερη από μια σειρά 3 ομιλιών θα παρουσιαστούν Τρόποι και Πρακτικές ώστε μια γυναίκα να αναγνωρίσει και να σεβαστεί τις Ανάγκες της, να καλλιεργήσει την Αυτοφροντίδα της και να κτίσει Αυτοσεβασμό και Αυτοπεποίθηση.

Τζίνα Θανοπούλου

Η γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη και ισορροπημένη στην οικογένεια, εργασία και κοινωνία και να μπορέσει να προσφέρει, πρέπει πρώτα να ακούσει, να αγαπήσει και να δώσει στον ίδιο της τον εαυτό.
Όσοι παρευρεθούν σε αυτή την Ομιλία θα εμπνευστούν από τη Θεωρία και τα Πρακτικά Κλειδιά που θα παρουσιαστούν για την Αυτοφροντίδα, Αυτοβελτίωση, Ενδυνάμωση και πιο Ποιοτική Ζωή σε όλα τα επίπεδα !

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε εδώ.

Τζίνα Θανοπούλου, Ed.M, MA Harvard University και Συμβουλευτική Ψυχολόγος.

Τηλέφωνο Ιδρύματος Θεοχαράκη: 2103611206
Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα

error: Content is protected !!