ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το νέο άρωμα της Jo Malone είναι εμπνευσμένο από τις παπαρούνες των άγριων στεπών της Ασίας!

Λίγο να ακολουθείς αυτές εδώ τις σελίδες ή εικόνες από το σπίτι μου και την καθημερινότητα μου μέσα από το Instagram μου, θα γνωρίζεις ήδη την αδυναμία μου στον Οίκο Jo Malone και στα θεσπέσια αρώματα του που πλημμυρίζουν τον χώρο μου μέσα από τα σαπούνια του, τα κεριά του και φυσικά τις όλο δροσιά colognes του που λατρεύω να παίζω με τις μεταξύ τους μίξεις. Τελευταία δημιουργία της συλλογής των Cologne Intense του Jo Malone London -που είναι διαθέσιμο online από τον Ιανουάριο- αποτελεί το σαγηνευτικό Scarlet Poppy, ένα απόλυτα φλοράλ άρωμα , εμπνευσμένο από τις πολυτελείς και άκρως εξωτικές παπαρούνες των άγριων στεπών της Ασίας.

Ενισχυμένο με τα αρώματα της ίριδας, νότες από κριθάρι και tonka bean που έρχονται να προσδώσουν διπλή δόση γλυκύτητας, ενώ παράλληλα, το χυμώδες σύκο διαμορφώνει την τελική μορφή του πλούσιου αρώματος. Η συλλογή Cologne Intense της Jo Malone London ταξιδεύει ανά τον κόσμο, συλλέγοντας πολύτιμα συστατικά για τη δημιουργία απροσδόκητων αρωμάτων.
Αυτή η τελευταία προσθήκη της συλλογής παρουσιάζεται σε ένα πολυτελές μπουκάλι,
σε κόκκινο σχέδιο, ως μνεία στο λουλούδι που το ενέπνευσε.

«To Scarlet Poppy είναι πλούσιο, σαγηνευτικό και βαθιά λουλουδάτο, ενώ η ένταση του αυξάνεται
όσο το φοράς. Αποτελεί ένα διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα άκρως κομψό άρωμα» τονίζει η Celine Roux, Global Head of Fragrance.

It’s good to know: Η Jo Malone London προτείνει την μίξη του νέου Scarlet Poppy με το Poppy & Barley. Ο συνδυασμός τους ενισχύει τις αρωματικές νότες της παπαρούνας, δημιουργώντας ένα ελκυστικό, φλοράλ άρωμα.

error: Content is protected !!