ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Save the date: Έκθεση φωτογραφίας για την υποστήριξη του MDA Hellas

Το Athens House of Photography σε συνεργασία με το Fay’s Control -fayscontrol.gr- σας προσκαλεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, 20:30 μμ. στην έκθεση της μόνιμης συλλογής του, με σκοπό την υποστήριξη του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, MDA Hellas.

ok Invite for MDA event
Στην έκθεση θα βρείτε αυθεντικά τυπώματα σπουδαίων κλασσικών φωτογράφων όπως Κωνσταντίνος Μάνος, Willy Ronis, Herbert List, Γιάννης Δήμου, Pentti Sammallahti, Κωστής Αντωνιάδης, William Abranowicz, Pierre Houcmant αλλά και συγχρόνων καλλιτεχνών όπως Νικος Λώτσος, Χάρης Κακαρούχας, Emmanuel Coupe, Στράτος Καλαφάτης, Λιλίκα Παντζοπούλου, Ρέα Παπαδοπούλου, Leda de Piart, Παύλος Λάζος, Βασίλης Αρτίκος, Εμμανουέλα Αργυροπούλου, Γιώργος Βεντούρης, Ανδρέας Ζαχαράτος.

Constantine Manos/American Color

Constantine Manos/American Color

Όμως, το πιο σημαντικό όλων είναι πως οι τιμές των ξεκινάνε από 50 ευρώ, κι έτσι μπορούμε όλοι μας να συμβάλουμε στις προσπάθειες του MDA Hellas, αποκτώντας συγχρόνως ένα αυθεντικό έργο Τέχνης. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν προς πώληση λευκώματα και βιβλία φωτογραφίας, ελληνικές και ξένες εκδόσεις.

 Herbert List/Hellas

Herbert List/Hellas

Για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν στα εγκαίνια ή στις ημέρες που θα είναι ανοικτή η έκθεση, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς online στο www.photobookstore.gr για στήριξη του MDA Hellas.
Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 20:30, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, και σας περιμένουμε όλους να συμβάλουμε με την παρουσία μας και τις αγορές μας, το έργο του Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

7321c877-3937-47b4-bc91-48bc78f27de9

Οι ώρες λειτουργίας της γκαλερί κατά την διάρκεια της έκθεσης:

Παρασκευή: 12:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 18:00
Κυριακή: 12:00 – 18:00

Για περισσότερες πληροφορίες και private viewings:
Ιάσων Δήμου,
The Athens House of Photography
Ζηρίνη 23, 145 62 Κηφισιά
6981 076602, info@phototheatron.com

error: Content is protected !!