ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τσάι, μόδα και μουσική…

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Λέσχη Lions Φλοίσβος Ερατώ μας προσκαλεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση «Τσάι, Μόδα & Μουσική» όπου θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 στις 18:30′ το απόγευμα, στο Ball Room του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η χειμερινή κολεξιόν του Οίκου Μόδας ΝΙΚΟΣ – ΤΑΚΗΣ, ενώ θα εμφανιστούν νυφικά υψηλής ραπτικής.
Εμφάνιση έκπληξη στην πασαρέλα θα πραγματοποιήσουν ηθοποιοί και τραγουδιστές όπως οι Ελένη Φιλίνη, Νέλλη Γκίνη, Σόφη Ζανίνου, Νίκος Παπαδάκης, Κώστας Φραγκολιάς, Έλλη Αγγελιδάκη κ.α.
Την βραδιά θα κλείσει η Ευγενία Μανωλίδου με μία υπέροχη τουαλέτα του οίκου Celebrity Skin.

hd-hotel-grande-bretagne-athens-grand-ballroom-banquet
Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον γνωστό τραγουδιστή και ηθοποιό Κώστα Βενετσάνο με την Δέσποινα Τσολάκη όπου θα μας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές με τις μουσικές επιλογές τους. Την βραδιά θα κλείσουν ο Μαέστρος και Μουσικός Δημήτρης Μπεγλερίδης μαζί με τις τραγουδίστριες  Μαριάννα Παπαμακαρίου και Ειρήνη Λαγούδη με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα.
Στην παρουσίαση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης είναι ο αγαπητός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, στην οργάνωση ο Γιώργος Ντάβλας ενώ εξ ολοκλήρου την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο αεικίνητος και δημιουργικός Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος. Την διακόσμηση η βραβευμένη εταιρεία Diamonds Events. Τα μοντέλα θα περιποιηθούν το κομμωτήριο ΤΕΟ Κηφισιάς, το μακιγιάζ τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ενώ η όλη βραδιά θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη της Fine Dogkas Wine Experience Fevronia Luxury Concepts.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Ανθρωπιστικό Οργανισμό Lifeline Hellas και στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ελλήνων Ηθοποιών.
Δηλώσεις : L. Ρόη Αποστολίδου – Κωσταντά, 210 – 9826029, 6948-136658
Δωρεά συμμετοχής: 50 ευρώ

error: Content is protected !!