ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Σας περιμένουμε στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, με sorbet Σαμπάνια Τριαντάφυλλο…

Το πιο σημαντικό και ουσιαστικό με ότι καταπιάνεσαι, με ότι ασχολείσαι και παθιάζεσαι κατά καιρούς, είναι να έχεις δίπλα σου, να έχεις κοντά σου, κάποιους ανθρώπους που κρατάνε αυτό το “μαγικό ραβδάκι”, αυτό το σπάνιο “μαγικό ραβδάκι” και με μία κίνηση τους φαντάζουν όλα εύκολα. Εύκολα και πραγματοποιήσιμα. Και με αυτούς τους ανθρώπους, εταιρίες, συνεργασίες, φίλους, πορεύεσαι. Και με ότι κι αν παθιάζεσαι, τους θέλεις κοντά σου. Δεν χρειάζεται καν να τους το ζητήσεις. Απλά είναι πάντα εκεί. Δεν είναι πολλοί, ελάχιστοι είναι. Αλλά κάνουν σαν μιλιούνια…

Άκης Σταυρίδης, Σαλώμη Σταυρίδου-Φλουτάκου

Άκης Σταυρίδης, Σαλώμη Σταυρίδου-Φλουτάκου

Μεταμορφώνοντας με το άγγιγμά της κάθε πρώτη ύλη σε γευστική εμπειρία, η Kayak προτείνει για τις φετινές γιορτές την πιο festive γεύση sorbet. Σαμπάνια Τριαντάφυλλο! Μία εορταστική γεύση που συνάδει απόλυτα με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Η σαμπάνια είναι μία premium απόλαυση. Το glamour των εορτών αναδύεται μέσα από το αφρίζον ποτό.
Το τριαντάφυλλο έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο λουλούδι. Έχει ταυτιστεί με τον έρωτα από τα πολύ παλιά χρόνια αφού σύμφωνα με τον μύθο δημιουργήθηκε από τα δάκρυα της θεάς Αφροδίτης για το χαμό του Άδωνη. Κρύβει μέσα στην ομορφιά του πολύτιμα συστατικά. O καρπός της αγριοτριανταφυλλιάς είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C. Βοηθάει στη θετική σκέψη, και δημιουργεί αίσθηση ευφορίας.

Η Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Kayak συμπληρώνεται με παγωτό κουραμπιέ και παγωτό μελομακάρονο.

Μυστικό επιτυχίας, η εμμονή στα απλά, φρέσκα, εκλεκτά, αγνά, φυσικά υλικά, που από την πρώτη μέρα δημιουργίας της εταιρίας συλλέγουν, επιλέγουν, και μεταχειρίζονται με αγάπη, πάθος, φαντασία και μικρές δόσεις «μυστικών συνταγών» οι ζαχαροπλάστες – αλχημιστές της Kayak.

 “Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ στις υπάρχουσες γεύσεις. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να ψάχνουμε διαρκώς την τέλεια συνταγή..” Οικογένεια Σταυρίδη – Kayak.

Σαμπάνια Τριαντάφυλλο

Σας περιμένουμε όλους αυτό το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, να ευχηθούμε για όμορφα Χριστούγεννα, απολαμβάνοντας λαχταριστές μπάλες παγωτού sorbet  Σαμπάνια Τριαντάφυλλο…Join us!!!xxx

error: Content is protected !!