ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Sandra Loves”: Η παρουσίαση της “Βίβλου” των foodies και των ψαγμένων ευζωϊστών…

Η ιδιωτική λέσχη Salon de Bricolage, φιλοξένησε το Sandra Loves, ένα βιβλίο που έχει γίνει ήδη talk of the town, σε μια παρουσίαση που έφερε κοντά τους λάτρεις των ποιοτικών εκδόσεων με τους μανιακούς foodies και τους ψαγμένους ευζωϊστές που αγαπούν να ανακαλύπτουν το καλύτερο.
Οι καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους την συγγραφέα γεμίζοντας ασφυκτικά το χώρο με χαμόγελα, σε μία βραδιά που πολύ σύντομα εξελίχτηκε σε πάρτι. Σε μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία fine dinning, υπέροχες συνταγές από το βιβλίο σερβιρίστηκαν ειδικά για τα μέλη του SDB που ανακάλυψαν ενθουσιασμένα τις γευστικές εκπλήξεις των σελίδων του, στο μοναδικό περιβάλλον της λέσχης και υπό τους ήχους ατμοσφαιρικής μουσικής.

Έλενα Σύρακα - Σάντρα Χωρέμη - Χρύσανθος Πανάς - Ρέα Βιτάλη

Έλενα Σύρακα, Σάντρα Χωρέμη, Χρύσανθος Πανάς, Ρέα Βιτάλη

ok 9687

Το Sandra Loves δεν είναι ένα βιβλίο μαγειρικής, είναι μία προσωπική, μικρή βίβλος που τιμά τα πράγματα που αγαπάει η συγγραφέας.

Σάντρα Χωρέμη - Μαριάννα Κύπριου

Σάντρα Χωρέμη, Μαριάννα Κύπριου

Λιτώ Καρακοστάνογλου

Λιτώ Καρακοστάνογλου

Ο φωτογράφος του βιβλίου Nicky Οικονόμου & ∆ημήτρης Οικονόμου

Ο φωτογράφος του βιβλίου Nicky Οικονόμου & ο ∆ημήτρης Οικονόμου

Σάντρα Χωρέμη & Κατερίνα Μαρμαρά

Σάντρα Χωρέμη & Κατερίνα Μαρμαρά

Ελίνα Βασιλάκη

Ελίνα Βασιλάκη

Μαρίζα Κουτσολιούτσου - Πέρσα Παναγιωτίδη

Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Πέρσα Παναγιωτίδη

Νάντια Θεοχαράκη, Μαργαρίτα Σαραντοπούλου

Νάντια Θεοχαράκη, Μαργαρίτα Σαραντοπούλου

Μαρίνα & Μαρία Ματινοπούλου

Μαρίνα & Μαρία Ματινοπούλου

Ελένη Αγιοστρατίτη - Masha Φασούλα

Ελένη Αγιοστρατίτη, Masha Φασούλα

It’s good to know:
Η Σάντρα Χωρέμη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε στη Σχολή Βακαλό. Το πάθος της για τις γεύσεις και τα αρώματα βρήκε από πολύ μικρή ηλικία την έκφρασή του μέσα από τη διαρκή αναζήτηση συνταγών και τη συλλογή βιβλίων. Αργότερα, τα μαθήματα μαγειρικής που παρακολούθησε ραφινάρισαν το στιλ της και οδήγησαν στο στήσιμο αξέχαστων τραπεζιών με τη μοναδική της σφραγίδα. Το Sandra Loves, μία επιλεκτική συλλογή των αγαπημένων της συνταγών ζωής μοιάζει να υπήρχε μέσα της πάντοτε, αλλά τώρα πια γεννήθηκε και επίσημα, παίρνοντας ουσιαστική υπόσταση, με χαρτί και μελάνι.

error: Content is protected !!