19/01/2017 •
LIFESTYLE
Ένα ξεχωριστό δείπνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο εστιατόριο «Nolita» του ξενοδοχείου Semiramis, στο Κεφαλάρι, οι καλεσμένοι της βραδιάς, όπου σε ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον, απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις και δημιουργίες εμπνευσμένες από την Ιταλική κουζίνα. Τη μαγική αυτή βραδιά οργάνωσαν με επιτυχία ο Στέλιος Ιωάννου, ο Σπύρος Μπαλλιάν και ο Γιώργος Ντάβλας.
Σε σχεδιασμό του Λεωνίδα Τραμπούκη και της Ελένης Πεταλωτή από το αρχιτεκτονικό γραφείο LOT, το «Nolita» είναι ντυμένο με ξύλο, μάρμαρο, δέρμα και όμορφα υφάσματα που δένουν σε ένα ζεστό σύνολο με custom made λεπτομέρειες. Στην κουζίνα head chef είναι ο Γιάννης Λιόκας, ο οποίος δημιουργεί, μαζί με τον Ιταλό σεφ Elio Sironi ένα μενού με άκρως ιταλικό χαρακτήρα.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΛΛΙΑΝ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΛΛΙΑΝ, ΑΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ, ΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΑΛΗ

ΛΙΕΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΓΓΕΛΑ ΜΑΝΕΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΒΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΛΙΖΑ ΤΑΝΕΣ, ΛΙΕΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΓΚΑ

ΡΟΥΛΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΟΥΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑΤΣΟΥ, ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΓΩΓΩ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ, ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΡΩ ΒΑΧΑΡΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΕΤΤΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΑΡΗΣ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΝΙΝΕΤΤΑ ΒΑΦΕΙΑ

ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΜΠΙΛΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ, ΓΚΑΣΑΝ ΓΚΑΝΤΟΥΡ, ΡΙΑΝΤ ΖΕΗΝ

ΡΑΝΑ ΖΕΗΝ, ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΛΛΗ, ΡΙΑΝΤ ΖΕΗΝ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΛΙΖΑ ΤΑΝΕΣ, ΜΠΙΛΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΦΛΩΡΙΤΑ ΣΙΓΑΛΑ, ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΧΑΙΔΩ ΤΣΑΝΤΑΛΗ

ΓΚΑΣΑΝ ΓΚΑΝΤΟΥΡ, ΝΟΥΡΑ ΓΚΑΝΤΟΥΡ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΑΡΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΓΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

Ο HEAD CHEF ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΟΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΒΛΑ