
Ένα ξεχωριστό δείπνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο εστιατόριο «Nolita» του ξενοδοχείου Semiramis, στο Κεφαλάρι, οι καλεσμένοι της βραδιάς, όπου σε ένα κομψό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον, απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις και δημιουργίες εμπνευσμένες από την Ιταλική κουζίνα. Τη μαγική αυτή βραδιά οργάνωσαν με επιτυχία ο Στέλιος Ιωάννου, ο Σπύρος Μπαλλιάν και ο Γιώργος Ντάβλας.
Σε σχεδιασμό του Λεωνίδα Τραμπούκη και της Ελένης Πεταλωτή από το αρχιτεκτονικό γραφείο LOT, το «Nolita» είναι ντυμένο με ξύλο, μάρμαρο, δέρμα και όμορφα υφάσματα που δένουν σε ένα ζεστό σύνολο με custom made λεπτομέρειες. Στην κουζίνα head chef είναι ο Γιάννης Λιόκας, ο οποίος δημιουργεί, μαζί με τον Ιταλό σεφ Elio Sironi ένα μενού με άκρως ιταλικό χαρακτήρα.