ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Salty Miss Flamingo Kids” : Όταν η 10 χρονών Φαίδρα σχεδιάζει μία ολόκληρη συλλογή μαγιό!

Ο μαγικός κόσμος του ελληνικού brand παιδικών ρούχων και αξεσουάρ Miss Flamingo Kids μας ταξιδεύει για άλλη μια φορά με την πιο πρωτότυπη και χαρούμενη καλοκαιρινή συλλογή γι’ αυτό το καλοκαίρι.
Για πρώτη φορά η πιο αλμυρή και ενδιαφέρουσα συλλογή του φετινού καλοκαιριού, είναι η συλλογή μαγιό για κορίτσια, αγόρια αλλά και για μαμάδες. Με μοναδικά παιδικά και γυναικεία μαγιό και κύριο χαρακτηριστικό την άνεση, τα μοναδικά κοριτσίστικα σχέδια, την άψογη Ελληνική ραφή και την τέλεια εφαρμογή θα σας ενθουσιάσουν.

Πίσω από τα φανταστικά μαγιό βρίσκονται τρία δημιουργικά και αισιόδοξα κορίτσια της Αθήνας.
Η Έφη Παπαϊωαννίδη, ιδιοκτήτρια του brand ΜissFlamingoKids φέρνει σταθερά την αγάπη της για τα ψηλόλιγνα ροζ φοινικόπτερα ενώ η καλλιτέχνης Melina Kohen, γνωστή για τον τρόπο που συνδυάζει το street art, τα χρώματα που προσδίδουν χαρά και τα αισιόδοξα μηνύματα στα έργα της, φέρνει ακριβώς αυτή την μαγευτικά χαρούμενη οπτική στη συνεργασία.

Η μικρότερη της παρέας, η 10χρονη Φαίδρα σχεδίασε ολόκληρη τη συλλογή κλείνοντας το δημιουργικό project με το σημαντικότερο στοιχείο, την οπτική του τελικού καταναλωτή, του νέου κοριτσιού.

Τη συλλογή που αποτελούν μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα με τα 2 μοναδικά συλλεκτικά Flamingo prints αλλά και τα καλοκαιρινά animal και leopard prints θα τη βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.missflamingokids.com με δωρεάν παράδοση εντός Ελλάδας σε 1-2 εργάσιμες μέρες και στα καταστήματα JustKidding, Dreamwish & Splash by Poseidonion -παραλία Αγίας Μαρίνας- Σπέτσες.

error: Content is protected !!