ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Sailing with Essie…

«Όταν κάνεις ιστιοπλοΐα, η ζωή είναι ωραία. ο αέρας, ο ήλιος, αυτή η αίσθηση απόλυτης ελευθερίας –είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή. είτε είσαι στα ελληνικά νησιά, είτε στην Καραϊβική, είτε κάνεις απλώς μια ημερήσια κρουαζιέρα μια ζεστή, ηλιόλουστη ημέρα, είναι μαγικό να βρίσκεσαι πάνω στο σκάφος και να αισθάνεσαι το αεράκι στα μαλλιά σου.
Είναι αυτή η έντονη επιθυμία που αισθάνεσαι να κάνεις μια βουτιά –ξυπόλυτη, φορώντας το μπικίνι σου –καινα
ευχαριστηθείς τον ήλιο και τη θάλασσα, χωρίς να έχεις την παραμικρή έγνοια. Eίναι απόλυτα απελευθερωτικό και είναι η ιδανική στιγμή να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις αναστολές σου –ιδίως αν είσαι μαζί με τις φίλες σου. Ένα γιοτ με μαυρισμένα κορίτσια να ρίχνει άγκυρα σε ένα ρομαντικό παραθαλάσσιο ψαροχώρι;
Πρόσεξε, κόσμε.»

Επιβιβαστείτε όλες! Η Essie ετοιμάζεται για ιστιοπλοΐα αυτή την άνοιξη. Είσαι έτοιμη να βάλεις πλώρη για ένα νέο ανοιξιάτικο φλερτ?

Η essie είναι έτοιμη για ιστιοπλοΐα επιβιβαστείτε όλες! Η essie spring 2018 collection χαράζει πορεία προς την κομψότητα και παρουσιάζει έξι αποχρώσεις που είναι εμπνευσμένες από τη θάλασσα και αποπνέουν cool διάθεση κρουαζιέρας και κλασικό ναυτικό στυλ. Η essie σε βοηθά να προετοιμαστείς για τις ηλιόλουστες ημέρες με μια ναυτική παλέτα που προσθέτει ζωηρό χρώμα στα ανοιξιάτικα λευκά και ένα ίχνος κομψότητας στα γυμνά πόδια. με μια χρωματική γκάμα που ξεκινά από το έντονο πράσινο της θάλασσας και φτάνει μέχρι το τολμηρό ναυτικό κόκκινο, κάθε χρώμα αυτής της συλλογής δίνει την αίσθηση ενός ανανεωμένου κλασικού.

Το πανέμορφο κλασικό στυλ συνδυάζεται με ένα ίχνος μοντέρνας κομψότητας και δημιουργεί μια ευκολοφόρετη και σοφιστικέ συλλογή που θα λατρέψει κάθε κομψή γυναίκα.


Όπου κι αν βρίσκεσαι φέτος την άνοιξη, αυτά τα πανέμορφα χρώματα της essie θα σου λύσουν τα χέρια.

error: Content is protected !!