ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Kruselings by Kathe Kruse : Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας και 5 τυχεροί θα κερδίσουν από μία Deluxe συσκευασία!

Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Kathe Kruse παράγει κούκλες φαντασίας για κορίτσια ηλικίας από τρίων ετών.

Οι  Kruselings είναι μια υπέροχη συλλογή από φανταστικές κούκλες. Οι χαρακτήρες είναι πέντε κορίτσια ηλικίας 10 ετών, που ζουν σε διαφορετικές ηπείρους.  Όταν η Luna, η Βέρα, η Σόφια, η Joy και η Chloe καλούνται από το “Fire Opal”, μια μυστηριώδη δύναμη που είναι γνωστή ως “φωτεινή καρδιά”, μετατρέπονται σε Kruselings, οι φύλακες της  Νεραϊδοχώρας!  Σκοπός τους είναι να καταπολεμήσουν τους εφιάλτες και να διαδώσουν γλυκά όνειρα σε όλους.

Η ιστορία των Kruselings είναι για τη φιλία, την ομαδικότητα και την ομαδική εργασία.  Η κάθε μια  έχει την δική της ιστορία να το πει. Luna, Vera, Sofia, Joy και Chloe, μαζί με τον φίλο τους Michael από τη Γερμανία, γνωρίζουν ότι με τα μοναδικά και συνδυασμένα ταλέντα τους μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση. Οι Kruselings είναι γενναίες και θέλουν ο κόσμος να γίνει καλύτερος…

Με μια κούκλα Kruselings από την Kathe Kruse τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν εκπληκτικές περιπέτειες και μοναδικές ιστορίες!

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας, και 5 τυχεροί θα κερδίσουν από μια Deluxe συσκευασία!  Ο διαγωνισμός θα ισχύει από τη Μ. Τρίτη 3/4/2018 έως το  Σαββατο 14/4/2018!

Τι πρέπει να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση μας:

α. Κάντε “like” & “share” στην σελίδα μας

β. Αφήστε μας μία ευχή για αυτό το Πάσχα

γ. Αφήστε το όνομα και το mail σας

Γνωρίστε τις από κοντά στο Μilκshake & Dreams στο Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α Μαρούσι ή στο www.milkshakeanddreams.com .

Καλή επιτυχία! xxx

error: Content is protected !!