ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Are you ready to Gaga, or to Scooby Doo?

Ναι, ξέρω. Την περιμένετε μήνες την αυριανή ημέρα. Όπως περιμένατε άλλοτε την συναυλία της Madonna…Η Madonna των ’00s, η Lady Gaga θα δώσει την πρώτη της συναυλία στην χώρα μας, αύριο Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

00118

“Κάθε φορά που πρόκειται να γίνει μία τέτοιου βεληνεκούς συναυλία στο ΟΑΚΑ, το Golden Hall αποτελεί την ιδανική λύση… ” μου έλεγε νωρίτερα η Ιωάννα καθώς πίναμε τον καφέ μας στο Il Baretto του αγαπημένου μας Εμπορικού Κέντρου, και η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβα αμέσως το γιατί.

00199

00130
“Αγάπη μου, είναι το καλύτερο μυστικό της πόλης όσον αφορά τις συναυλίες-υπερπαραγωγή, και είναι απλό: Έρχονται από νωρίς στο Golden Hall, παρκάρουν με την άνεση τους, κάνουν τα ψώνια τους, βλέπουν όλους όσους θέλουν να δουν, επισκέπτονται τα εστιατόρια, και με την άνεση τους ξεκινάνε τελευταία στιγμή για το ΟΑΚΑ αφήνοντας τα αυτοκίνητα τους εδώ, στο parking που τους στοιχίζει για όλη τη μέρα μόλις 3 ευρώ…Απίθανο;”

00134
Ούτε που το είχα σκεφτεί η αλήθεια είναι πως το Golden Hall από το ΟΑΚΑ είναι walking distance… Brilliant, θα ενημερώσω αμέσως τους αναγνώστες του Fay’s Control, ήταν η πρώτη σκέψη μου!

0014500146

 

 

Πόσω μάλλον που αύριο, την ημέρα της συναυλίας-θρύλος, όλες τις ώρες που οι επισκέπτες της θα βρίσκονται στο Εμπορικό Κέντρο και θα κάνουν όλα τα υπέροχα που μου εξιστόρησε η Ιωάννα, τα παιδιά τους θα μπορούν να ψυχαγωγούνται με Παιδικά Εργαστήρια Χειροτεχνίας στο “Kids Arts & Crafts” που έχει στηθεί στο Golden Hall, με την συντροφιά των Looney Tunes, με τον Coyote και τον Road Runner, με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη, με το Facepainting και τις φανταστικές Ποντικογατομεταμορφώσεις, με τον Tom & Jerry, με την Παιδική Παράσταση “Η Μυλωνού” της Ομάδας “Μικρός Νότος”, στις 18.30′, αλλά και με την γνωριμία με τον Scooby Doo στις 19.30!

0012700194

So, are you ready for Lady Gaga and for Scooby Doo?

error: Content is protected !!