ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα κερί με τα αρώματα της πούδρας από τον Μάνο Γερακίνη για το “Make A Wish” !

Το βρήκα καταπληκτική ιδέα, το βρήκα αυτοτελώς ένα πανέμορφο object, ένα κομψό δώρο, με το που το ανέβασα χθες βράδυ στα Insta stories μου, δείξατε τον ενθουσιασμό σας, οπότε σας το παρουσιάζω και επισήμως και από εδώ.
Ο λόγος φυσικά για αυτό το κερί, που κάθε φορά που το ανάβουμε, μία ευχή θα γίνεται πραγματικότητα….
Με έμφαση στο “εμείς”, στην αλληλεγγύη και την ανάπτυξη δημιουργικότητας για το κοινό καλό, ανοίγουν το 2021, ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η Manos Gerakinis Parfums και η εταιρεία «Αττικά Πολυκαταστήματα Α.Ε.». Αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι το κερί που δημιουργήθηκε από τον Μάνο Γερακίνη και αφιερώνεται στα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και διατίθεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα Attica καθόλη τη διάρκεια του 2021. Μπες εδώ για να το αγοράσεις.

“Όταν ένας δημιουργός αφιερώνει την έμπνευσή του και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το δίκτυό του στα παιδιά μας, εμείς απλά υποκλινόμαστε” δηλώνει η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). “Ανάβουμε καθημερινά κεριά για τα παιδιά μας, για την υγεία τους μα και για τα όνειρά τους. Γι’ αυτό και η πρωτοβουλία αυτή έχει μία επιπλέον συμβολική σημασία για εμάς. Είμαστε ευγνώμονες και ευχόμαστε να το αγκαλιάσει το κοινό.”


Ο Μάνος Γερακίνης για τη μυρωδιά του κεριού, εμπνεύστηκε από την αξία της οικογένειας ένα άρωμα πουδρέ, βελούδινο, καθαρό. Νότες από ίριδα και μόσχο, βιολέτα και τριαντάφυλλο συνθέτουν τη μυρωδιά της παιδικής πούδρας που έρχεται να φτιάξει μια όμορφη και ήρεμη ατμόσφαιρα στον χώρο. Το κερί υπόσχεται να μας θυμίζει την αίσθηση της οικογενειακής θαλπωρής και την αισιοδοξία ότι τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, παραπέμποντας στην παιδική αθωότητα που φτιάχνει όμορφα όνειρα για τον κόσμο.


“Αφήνοντας πίσω μας το 2020, χρονιά ορόσημο για τη νέα δεκαετία που ξεκινά, τίποτα δε θα είναι το ίδιο” σημειώνει ο Μάνος Γερακίνης με αφορμή την παρουσίαση του “Wish Come True”. “Μέσα από διδαχές που υπήρξαν μοναδικές για τον καθένα μας, ξεπρόβαλε αδιαμφισβήτητα η επιτακτική ανάγκη να περάσουμε από το εγώ στο εμείς, η ανάγκη να ενδιαφερθούμε ουσιαστικά για τους φίλους και την οικογένεια μας, για όσους αγαπάμε και έχουμε να τους δούμε καιρό…”

Αν τελειώνοντας αυτό το post μπεις εδώ και αγοράσεις ένα κερί, θα βοηθήσεις να πραγματοποιηθεί μία παιδική ευχή. Αν παραγγείλεις ένα και για μία φίλη σου, θα χαρίσεις πραγματική χαρά, σε παιδιά που την έχουν όσο τίποτα άλλο ανάγκη.  ✨✨✨

error: Content is protected !!