ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“andras”: Το όραμα του 24χρου Θεοφάνη Βουκίδη που έγινε πραγματικότητα!

Το πιο πιθανό είναι να τα είδες στα Insta stories μου, και το πιο πιθανό η μετάδοση της πληροφορίας να είχε τερματίσει εκεί αν δεν επέμενε χθες βράδυ ο Νικόλας “Γράψτο και στο Fay’s Contrrol. Οπωσδήποτε”, επιμένοντας σήμερα το πρωί πριν φύγει για το γραφείο “Έγραψες για τα Andras?” Και επειδή τόσα χρόνια παντρεμένοι, ελάχιστες είναι οι φορές που ο Νικόλας επιμένει να επικοινωνήσω ένα προϊόν -άντε να το έχει κάνει άλλη μία δύο φορές με κάποιο ταξίδι ή κάποια ιδιαίτερη ετικέτα κρασιού– είμαι σίγουρη πως ναι, πρέπει να μάθεις και από εδώ για το όραμα  και την  ιδέα του 24 ετών επιχειρηματία, Θεοφάνη Βουκίδη, οποίος αντλώντας έμπνευση από τα εμβληματικά αρρενωπά πρότυπα της Αρχαίας Ελλάδας, δημιούργησε την Andras Care αξιοποιώντας τις πρακτικές του παρελθόντος για το σύγχρονο πλέον άντρα.

Η Andras Care έχει ξεκινήσει με 7 διαφορετικά προϊόντα, τα οποία παρέχουν βοήθεια στο δέρμα και στην τρίχα του άντρα. Για το δέρμα υπάρχουν 5 προϊόντα: η All Day Cream, η Eye Cream, το Face Wash, το Anti-Spot Lotion, και το After Shave lotion. Τα δυο προϊόντα περιποίησης της τρίχας είναι το Shampoo Against Hair Loss, και το Beard Oil .

Η εταιρία δημιουργήθηκε το 2020 με σκοπό να εξαλείψει κάθε προκατάληψη αναφορικά με την αντρική περιποίηση, παρέχοντας στους άντρες μία limited σειρά προϊόντων, εύκολων προς τη χρήση και ισχυρά αποτελεσματικών.


Ανεκτίμητη είναι η συμβολή αναγνωρισμένων χειρουργών αισθητικής ιατρικής, αλλά και δερματολόγων, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία εξέλιξης και βελτιστοποίησης των προϊόντων, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την υγεία και τη σωστή όψη της αντρικής επιδερμίδας.


Η πρωτοπορία των προϊόντων της Andras Care έγκειται και στο γεγονός της αξιοποίησης της φαρμακευτικής κάνναβης – CBD, η οποία ως συστατικό – κλειδί παρέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που βοηθάνε στην διατήρηση αλλά και την ενδυνάμωση του δέρματος και της τρίχας.
Τα προϊόντα andras είναι vegan, δεν χρησιμοποιούνται σε πειράματα με ζώα, εκπληρώνοντας τα κριτήρια του οργανισμού “Leaping Bunny”, σέβονται τους κανόνες της ηθικής και της βιωσιμότητας κατά τη διαδικασία παραγωγής τους αποτελώντας μια εξ ολοκλήρου ελληνική επένδυση στην ίδια τη χώρα που γέννησε το φως.

Τα προϊόντα της εταιρίας Andras Care είναι παρασκευασμένα έχοντας ως προτεραιότητα το ανδρικό δέρμα στο νου. Υπάρχουν κάποιες βιολογικές διαφορές μεταξύ του ανδρικού και του γυναικείου δέρματος, και η Andras Care τα έχει λάβει υπόψιν. Πέραν αυτού, όλα τα προϊόντα περιέχουν βιολογικό CBD, (κάνναβη) το οποίο υλικό προσφέρει στο δέρμα και στην τρίχα πολλά ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, καθώς βοηθάει και στην παραγωγή κολλαγόνου, που διατηρεί την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Τα παραπάνω κάνουν την Andras Care να είναι η μοναδική Ελληνική εταιρία παραγωγής καλλυντικών προϊόντων αντρικής περιποιήσης προσώπου με κύριο συστατικό την φαρμακευτική κάναβη.

Όπως είπε άλλωστε ο Θεοφάνης Βουκίδης στο Fay’s Control “Ήθελα να δημιουργήσω κάτι το οποίο να  μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους άντρες, να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να παράγεται στην Ελλάδα. Το να καταλήξω επίσης σε 7 προϊόντα ήταν αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο. Αρχικά υπήρξε η ιδέα του να ξεκινήσω με περισσότερους κωδικούς, αλλά κατέληξα στα συγκεκριμένα προϊόντα έτσι ώστε να διευκολύνω  περισσότερους  άντρες να αποκτήσουν καινούριες συνήθειες στην περιποίηση δέρματος και μαλλιών. Στο μέλλον λοιπόν θα εμπλουτίσω με περισσότερους κωδικούς την γκάμα των προϊόντων μας. Ο σχεδιασμός του προϊόντος επίσης μου πήρε πολύ χρόνο. Τα χρώματα του κάθε κωδικού τα διάλεξα ύστερα από αρκετή μέριμνα και αφού μίλησα με άντρες και κυρίως όμως  γυναίκες για την γνώμη τους. Καθώς είναι αυτές που συνήθως επιλέγουν  για τους συζύγους/συντρόφους/φίλους τα προϊόντα περιποιήσεις τους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ όμορφο και με χαροποιεί ιδιαιτέρως!  Η καινοτομία και τα νέα προϊόντα είναι κάτι το οποίο είναι ραμμένο μέσα στο DNA της εταιρείας και το δικό μου! Το 2021 θα είναι μια μεγάλη χρονιά, με νέα προϊόντα και νέες ενέργειες, γι’ αυτό κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για την Andras Care!”

error: Content is protected !!