ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Ready 2 Go”: Όταν η Mac Cosmetics καλωσορίζει την Bumble & Bumble!

Αυτά είναι τα πιο … glamorous νέα των ημερών, και μιας και όλες θέλουμε να λάμψουμε στις γιορτές και να επιμεληθούν οι καλύτεροι την εμφάνιση μας! H Mac Cosmetics καλωσορίζει την Bumble & Bumble στο κατάστημα της Ερμού και μας προσκάλεσε να ζήσουμε την εμπειρία!
Λοιπόν, στο κατάστημα διατίθενται πλέον και υπηρεσίες hair styling, από τους εκπροσώπους της Bumble & Bumble. Για λίγες μόνο ημέρες, θα είναι διαθέσιμη η συνδυαστική υπηρεσία μακιγιάζ και hair styling, “Ready 2 Go”, συνολικής διάρκειας 35 λεπτών.
Το καλύτερο όμως είναι άλλο! Η υπηρεσία αυτή θα κοστίζει, για τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, μόλις 40 ευρώ, τα οποία θα μπορούμε να εξαργυρώσουμε σε προϊόντα ισόποσης αξίας, σε προϊόντα Mac και Bumble & Bumble.

Την Τετάρτη που μας πέρασε, στο κατάστημα βρέθηκαν bloggers & instagramers, όπου τους υποδέχθηκε ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, Education Manager της Bumble & Bumble και η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, Mac Global Senior Artist, οι οποίοι προσέφεραν την υπηρεσία “Ready 2 Go”, χαρίζοντας λάμψη και στιλ!

 

error: Content is protected !!