ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Μίλησε μου” by Anastasios: Ο αγαπημένος hair stylist για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών!

O αγαπημένος αυτών εδώ των σελίδων Αναστάσιος Σιώλος από τα Anastasios Hair Style Studio, με την ολοκλήρωση της ενέργειας “Μίλησε μου” επισκέφθηκε τα γραφεία του κέντρου Διοτίμα, με σκοπό να παραδώσει ο ίδιος προσωπικά το χρηματικό ποσό που συλλέχθηκε για τη στήριξη του κέντρου αλλά και κατ’ επέκταση όλων των γυναικών που δέχονται καθημερινά.

‘’Μπορεί τα κομμωτήρια την μεγαλύτερη περίοδο τις ενέργειας να ήταν κλειστά, αλλά ειδικά τώρα περισσότερο από ποτέ η σκέψη μου ήταν σε όλες εκείνες τις γυναίκες και πως μπορώ να βοηθήσω για ένα καλύτερο και αισιόδοξο αύριο’’, είπε στο Fay’s Control ο Αναστάσιος Σιώλος.

Η καμπάνια “Μίλησε μου” ξεκίνησε με αφορμή την 25η Νοεμβρίου η οποία έχει οριστεί από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1991 ως η Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, προβάλλοντας ένα σαφές μήνυμα: Η έμφυλη βία πρέπει να τελειώσει. Όμως δε σταματάει εκεί. Τώρα περισσότερο από ποτέ τα κομμωτήρια Anastasios Hair Style Studio είναι δίπλα και στηρίζουν τις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια.

Γεωργία Καραχάλιου, υπεύθυνη διοικητικού τμήματος, Αναστάσιος Σιώλος, Δέσποινα Τσούμα, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του φορέα

It’s good to know: Μπες εδώ για να δεις την φωτογράφιση με τις κυρίες Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Λένα Παπαληγούρα, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Μαριέλλα Σαββίδου και Κατερίνα Μισιχρόνη που βοήθησαν στην επικοινωνία της καμπάνιας ‘’Μίλησε μου’’ και στην ευαισθητοποίηση του κοινού.

error: Content is protected !!