ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“fashion design meets Marina Vernicos photography” στο 4tailors στη Θεσσαλονίκη!

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening party του πρώτου ομώνυμου καταστήματος 4Tailors στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Η 4tailors είναι ένα 100% Ελληνικό brand γυναικείων ρούχων βασισμένο σε μία μινιμαλιστική προσέγγιση και απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να κινείται με άνεση και στυλ στην καθημερινότητά της.

Επίσημη προσκεκλημένη της βραδιάς ήταν η βραβευμένη φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου,  όπου παρουσιάστηκαν τα ρούχα της τα οποία σχεδίασε η εταιρία The Fashion Lab με το moto ‘fashion design meets photography’.

Ηρώ Καλέμη, Μαρίνα Βερνίκου

Το κατάστημα 4tailors φιλοξενεί τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών: 4tailors, The Fashion Lab, Marina Vernicos Collection, Christina Malle Bags, Yorgos Moutsatsos Jewelry, Yiannis Gounaridis Bord De L’eau Design Factory, Blanc Hats Athens, NI.SY Handmade Shoes, Taph117 Scent Design.

Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση και με μότο #weare4tailors το fashion party άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς παρευρέθηκαν και οι ίδιοι οι δημιουργοί οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με τους καλεσμένους και να παρουσιάσουν τα σχέδια τους.

Χριστίνα Τζελέπογλου, Μαρία Σαμαρίνου, Αθηνά Πεντεφούντα

Μαρία Μόζα, Ελεονώρα Κανάκη

Η Τάνια Παπαδοπούλου του 4tailors με τη Χριστίνα Μαλλέ

Σίσσυ Κυριάκου, Ντόλυ Ζερβού

Νίκος Ράκκας, Μαρίνα Βερνίκου, Τάνια Παπαδοπούλου της 4Tailors, Άρτεμις Χαρίδου, Γαβριήλ Ρεντζίλας, Γεωργία Παπαδοπούλου

error: Content is protected !!