ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ομιλία “Αγγεία & Υγεία”: «Όταν η Υγεία συναντά τον Ανθρωπισμό»!

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με πρωτοβουλία της Προέδρου Περιοχής V και Επέκτασης Μελών L. Βούλας Σαραντάρη, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Ιατρού-Αγγειοχειρουργού κ. Χρήστου Παπασιδέρη με θέμα «ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ», στην κατάμεστη αίθουσα του Domotel-Καστρί στην Κηφισιά.
Ο Κυβερνήτης του Θέματος 117Α L. Μιχάλης Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε τον ομιλητή και παρέδωσε σ’ αυτόν αναμνηστική Λαϊονική Πλακέτα. Συντονίστρια της ομιλίας ήταν η Πρόεδρος του Γραφείου Τύπου του Θέματος κ. Νίνα Βλάχου.

Έλενα Ταγκούρα Παπαϊωάννου, Νάνσυ Αγγελοπούλου, Λία Κυρατζοπούλου, Γιάννης Καζανίδης, Βίκυ Βεροπούλου Κασανδρινού, Ιωάννα Βασιλάκη, Βίκυ Ανδρουτσοπούλου

Τσίκος Βασίλειος, Αλέξιος Μακρής

Μαριάννα Μηττά , Δρ. Χρήστος Παπασιδέρης, Μαίρη Παπαδοπούλου

Τάκης Αλικανιώτης, Μαρία Τσιλιάκου, Κώστας Λυμπέρης

Δημήτριος Δουμιτσάς, Μιχαήλ Γκαγιώτης, Σταύρος Τσιριγοτάκης

Χριστιάννα Καρακίτσου, Λένα Κολοκυθά, Βίκυ Σφακιανάκη, Νίνα Βλάχου, Ελένη Τριανταφύλλου, Ευάγγελος Γιαμούρης, Βούλα Σαραντάρη, Μαριάννα Μηττά

Αν και το θέμα της ομιλίας ήταν «ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ», το μήνυμα που αντικατοπτρίζει καλύτερα την εκδήλωση είναι «Όταν η Υγεία συναντά τον Ανθρωπισμό». Κι αυτό γιατί ο κ. Χρήστος Παπασιδέρης πλήρως εναρμονισμένος με τις αξίες του Λαϊονισμού, προσέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους ένα δωρεάν αγγειοχειρουργικό check-up στο ιατρείο του, καθώς και μία ευγενική χορηγία για τους ανθρωπιστικούς σκοπούς των Lions.
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα αναψυκτικά της γνωστής εταιρείας ΛΟΥΞ.

error: Content is protected !!