ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Run & Donate: To Quintessentially τρέχει στο Spetses Mini Marathon και στηρίζει την Μέριμνα και το MDA Hellas!

«Ένας για όλους και όλοι για έναν!”

Καλημέρα!!! Σήμερα περιμένω να γυρίσει το παιδί από το σχολείο για να φύγουμε κατευθείαν για Σπέτσες! Αύριο το μεσημέρι, τρέχει στο Spetses Mini Marathon! Στους Αγώνες Δρόμου για παιδιά του Δημοτικού, με σημείο εκκίνησης την Αναργύρειο & Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών, και σημείο τερματισμού την πλατεία του Ποσειδωνίου… Μία εβδομάδα τώρα, πάει μόνη της στον στίβο του σχολείου και κάνει την δική της, προσωπική προπόνηση… Χαρά, συγκίνηση, ενθουσιασμός, πολύτιμες εμπειρίες και αναμνήσεις που θα προστεθούν στα όνειρα μας…
Άλλη μία “πρώτη φορά”…

Run & Donate

To Quintessentially στηρίζει τα φιλανθρωπικά ιδρύματα των Φίλων της Μέριμνας και του MDA Hellas με την συμμετοχή του στο Spetses Mini Marathon αυτό το Σαββατοκύριακο 10-12 Οκτωβρίου.
Με πρεσβευτές της ομάδας την Σύλβια Κλιμάκη, τον Αλέξανδρο Πατούνη της Eurobank, την ομάδα του Seez Travel αλλά και του Μουσείου Μπουμπουλίνας, η Quintessentially έχει σκοπό να συγκεντρώσει 10,000€  προς όφελος των ιδρυμάτων με την χρήση μιας εύκολης πλατφόρμας.

Σύλβια Κλιμάκη

Σύλβια Κλιμάκη

Ένας για όλους και όλοι για έναν, ας ενισχύσουμε αυτήν την ευγενική πρωτοβουλία με ποσά μικρά ή μεγάλα για τα παιδιά και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.
Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις για συμμετοχή και δωρεά, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Quintessentially Hellas+302106801800 ή qhellas@quintessentially.com

Καλά αποτελέσματα σε όλους!!! xxx

error: Content is protected !!