ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Quarantine days before Christmas!

Η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη βρέθηκε, μαζί με την κόρη της Ιωάννα Καραβερβέρη, σε ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή γνωστού καναλιού. Η επιτυχημένη και ταλαντούχα σχεδιάστρια μίλησε για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στο χώρο της μόδας, καθώς και για την πρωτοβουλία της να παράγει βαμβακερές μάσκες, έχοντας ως σκοπό να βοηθήσει με τον τρόπο της στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Παρά το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δημιουργούς της γενιάς της, με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο του γάμου και της βάπτισης καθώς και στο χώρο της μόδας και της υψηλής ραπτικής, είναι η πρώτη σχεδιάστρια που στηρίζει, έμπρακτα, την μάχη κατά της πανδημίας. Δημιουργεί, σχεδιάζει, παράγει και επιχειρεί. Μέσα, λοιπόν, από την τεχνογνωσία της, και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας, ανέστειλε την παραγωγή των συλλογών της και έστρεψε όλες τις δυνάμεις της στην παραγωγή βαμβακερών μασκών για να καλύψει το κενό στην ελληνική αγορά.

Η νέα premium σειρά διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων της Σίσσυς Φειδά είναι εμπνευσμένη από τον ελληνικό πολιτισμό.
Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη αυτή σειρά έχει κεντρικό πυρήνα την ελληνική μυθολογία και παρουσιάζει σύμβολα και στοιχεία που πλαισιώνουν τη συγκεκριμένη θεματολογία μέσα από μία πιο σύγχρονη αισθητική.

Το διαφορετικό αυτού του concept αφορά την σφαιρική εννοιολογική απόδοση ενός θέματος με premium χαρακτήρα. Σκοπός της σειράς αυτής είναι η προσέγγιση και η ανάδειξη στοιχείων του ελληνικού πολιτισμού και η διάδοση σε ένα διευρυμένο διεθνές κοινό.

Στην exclusive boutique του Γιώργου Ασημακόπουλου βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, λίγο πριν το δεύτερο lockdown, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα. Η γνωστή παρουσιάστρια επισκέφτηκε την boutique SANDY KOSTA, στην οδό Λαζαράκη 37 στη Γλυφάδα, για να βρει ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ.

Η Τζένη Μπότση έκανε τα ηλεκτρονικά ψώνια της ,από το κατάστημα Mourtzi της οδού Ερμού 18, μέσα από το site της εταιρείας. Μπορεί οι συνθήκες να μην επιτρέπουν την επίσκεψη στα αγαπημένα μας καταστήματα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Τζένη Μπότση να αποκτήσει, με την βοήθεια της τεχνολογίας, τα υποδήματα που επιθυμεί γρήγορα και με ασφάλεια.

Η ιστορία ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του ’70, όταν ο Γιάννης Γκόφας ιδρύει το πρώτο κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. Σήμερα, η Gofas Jewelry, βαθιά συνδεδεμένη με την κομψότητα, την αίγλη και την πολυτέλεια των ρολογιών και των κοσμημάτων που παρουσιάζει, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα κοσμηματοπωλείων, δημιουργώντας έξι Multi-Brand Boutiques σε όλη την Ελλάδα.
Διάσημοι σχεδιαστές ξένων κοσμημάτων και οι μεγάλοι κατασκευαστές ρολογιών εμπιστεύονται την οικογένεια Gofas, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες τους.

Το κοσμηματοπωλείο Michas δημιουργεί το απόλυτα ελληνικό γούρι της νέας χρονιάς αντλώντας έμπνευση από την επανάσταση του’21. Το 2021 είναι χρονιά ορόσημο. Τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση δεν είναι μόνο ευκαιρία για μνήμη και τιμή, αλλά και για αναστοχασμό, απαραίτητη γέφυρα για το μέλλον. Έτσι, στο κοσμηματοπωλείο του Αριστείδη Μίχα, το τσαρούχι βρίσκει τη θέση του ως κόσμημα, σύμβολο του απελευθερωτικού αγώνα του 1821. Το μοναδικής ομορφιάς και υψηλής αισθητικής γούρι επέλεξε και η ταλαντούχα ηθοποιός Νικολέττα Καρρά για να υποδεχτεί το 2021 και να εκφράσει το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη της στους ήρωες της ιστορίας μας.

Η Στοργή είναι ο σύλλογος που ίδρυσαν οι Φίλοι των Καρκινοπαθών Παιδιών το 1991 στη Θεσσαλονίκη, για να βοηθήσουν τα παιδιά που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα και να συμπαρασταθούν στους γονείς τους.
Η κυρία Τίμη Μπακατσέλου, η πρόεδρος του συλλόγου, είχε την ιδέα της δημιουργίας ενός σωματείου το οποίο να στηρίζει όλα αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Έτσι, και με την βοήθεια μεγάλου αριθμού γυναικών της Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Η Στοργή».

Τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τα κακοήθη νοσήματα και οι νεοπλασίες πλήττουν ολοένα και περισσότερο το νεανικό πληθυσμό. Η μόνη λύση είναι η έγκαιρη και κατάλληλη αγωγή, με την οποία, σύμφωνα με μελέτες, τα δύο στα τρία παιδιά θεραπεύονται. Τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, όπως και οι γονείς τους, βλέπουν ξαφνικά να ανατρέπεται η ζωή τους. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να διαχειριστούν τη νέα αυτή πραγματικότητα είναι η ουσιαστική και αδιάκοπη υποστήριξη και βοήθεια. Αυτήν ακριβώς την υποστήριξη και βοήθεια προσφέρει έμπρακτα ο σύλλογος Στοργή εδώ και 29 χρόνια.

Το ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ παρέχει 360ᵒ ολοκληρωμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες για παιδιά και ενήλικες. Η γνωριμία και η εξοικείωση του παιδιού με τον παιδοδοντίατρο και το οδοντιατρικό περιβάλλον είναι πολύ σημαντική. Το παιδί μαθαίνει και ενημερώνετε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να νιώσει οικεία και άνετα, ώστε η επίσκεψη στον παιδοδοντίατρο να μην είναι άγχος για τους γονείς.
Από τη φύση τους τα παιδιά αντιλαμβάνονται τα ίδια πράγματα και γεγονότα με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, πόσο μάλλον τον ιατρικό χώρο που είναι κάτι τελείως ξένο και διαφορετικό στα μάτια τους.

Η ομαλή εισαγωγή των παιδιών στο χώρο του οδοντιατρείου και η εξάλειψη του φόβου είναι σημαντική. Σκοπός μας είναι η ομαλή συνεργασία παιδοδοντίατρου και παιδιού, αφήνοντας τον πόνο και την στυγνή εικόνα των οδοντιατρείων στο παρελθόν. Γνωρίστε το ειδικά διαμορφωμένο τμήμα αποκλειστικά για παιδιά στο Μαρούσι, Θεοτοκοπούλου 4, ΤΚ 15125 με ένα ραντεβού ή ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες στα τηλέφωνα 210 6813330 & 350.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, η Institute of Life – ΙΑΣΩ καλωσορίζει τον
Μαιευτήρα – Χειρουργό Γυναικολόγο με ειδίκευση στην Υποβοηθούμενη
Αναπαραγωγή, Κώστα Δημητρόπουλο, ο οποίος πλέον θα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας.
Η εξειδίκευσή του στην Εξωσωματική γονιμοποίηση και την Ενδοσκοπική
χειρουργική, καθώς και η 25ετής και πλέον ενασχόληση του με την
Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, τον καθιστούν έναν από τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες στον χώρο της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Η ιατρική ομάδα του Institute of Life – ΙΑΣΩ

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία, «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» της Μάρας Μεϊμαρίδη, σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, με ένα θίασο εμβληματικών ηθοποιών και ομάδα σπουδαίων συντελεστών, θα προβληθεί διαδικτυακά για 7 μαγνητοσκοπημένες προβολές, καθημερινά από 9/12 έως και 13/12, μέσω της πλατφόρμας του VIVA.gr
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη στο ρόλο της Ευθαλίας, η Σμαράγδα Καρύδη στο ρόλο της Κατίνας, που μαγεύει τους Μέμο Μπεγνή – Κωνσταντίνο και Μελέτη Ηλία – Σύριο Καραμάνο και η Νικολέττα Βλαβιανού στο ρόλο της Φούλας. Στον ρόλο της μάγισσας Αττάρτης, η κυρία Μίρκα Παπακωνσταντίνου.
Σε μια περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν επιτρέπεται, η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό και να προσφέρει στην ψυχή και στο πνεύμα μας, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο.
Με την σκέψη αυτή, οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την παράσταση-σταθμό για τα αθηναϊκά θεατρικά δρώμενα, που έσπασε κάθε ρεκόρ εισιτηρίωνκαι ενθουσίασε το κοινό πραγματοποιώντας 100 sold-out παραστάσεις, με 150.000 θεατές.
Με τον τρόπο αυτό, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας.

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» … πώς και οι βραδινές τηλεοπτικές συνήθειες αλλάζουν! 
Το «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ», το νέο εβδομαδιαίο βραδινό talk show με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη, έρχεται τον Δεκέμβριο στο MEGA για να ομορφύνει τα βράδια μας.
Κάθε εβδομάδα «αληθινές», αλλά και απροσδόκητες παρέες, ξεδιπλώνουν ενδιαφέρουσες ιστορίες προσωπικοτήτων, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα. Όλοι μαζί θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα σε μία ξεχωριστή, τηλεοπτική συνάντηση με τη δημιουργική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή.
«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ»…. πώς να περνάς καλά τα βράδια! 
Οι παρεΐστικες βραδιές, με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Αθερίδη, υπόσχονται συγκίνηση, αποκαλύψεις, γέλιο, προκλήσεις, αιφνιδιασμούς με δημοφιλείς καλεσμένους. Και … η μουσική φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει! Η μπάντα της εκπομπής με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο, θα δίνει το ρυθμό σε κάθε εκπομπή, συνοδεύοντας αγαπημένους ερμηνευτές.

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και γι’ αυτό η βραβευμένη εταιρεία επίπλων κουζίνας Gruppo Cucine απευθύνθηκε στον Santa Kitchen και του ζήτησε να σας χαρίσει μοναδικά δώρα που θα σας γεμίσουν χαρά! Ο Santa Kitchen ενθουσιάστηκε πάρα πολύ με την πρόταση αυτή και δηλώνει πανέτοιμος να προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις και υπέροχα δώρα σε όλους τους φίλους της Gruppo Cucine!

Σας έλειψε να απολαμβάνετε αχνιστές ασιατικές γεύσεις σαν να βγήκαν μόλις από την κουζίνα του αγαπημένου σας σεφ; Τώρα το Zuka φέρνει την εμπειρία του εστιατορίου, σπίτι σας!

Η κ. Παολίνα Διαμαντούλη, ο κ. Σεμπάστιαν Διαμαντούλης, ο κ. Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, σε συνεργασία με τον κύριο Ντάβλα, έχουν πλέον τη δυνατότητα να σας προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία γεύσεων, με ένα ιδιαίτερο και προσεγμένο luxurious packaging  που διαφυλάσσει την γεύση των αγαπημένων σας πιάτων στην παραγγελία σας από το σπίτι. Το αγαπημένο πανασιατικό εστιατόριο Zuka Athens σας προσκαλεί να απολαύσετε αγαπημένα πιάτα, όπως το best seller sashimi pizza με λαδί τρούφας  καθώς και νέες γεύσεις όπως το bao ban με πάπια και το duck roll με unagi και τσιπς γαρίδας, όχι μόνο για βραδινό αλλά πλέον και για lunch.

Το Zuka Το You είναι διαθέσιμο από 17 Νοεμβρίου στις πλατφόρμες e-food και Wolt και υπόσχεται να κάνει, με τα πιάτα του, το σπίτι σας, τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό.

Μπορεί αυτή την στιγμή να μην μπορούμε να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, αλλά το πρωτοποριακό concept store Graffito ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα, προσφέροντας μας νότες χαράς και αισιοδοξίας.
Το Graffito είναι το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα, έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού ,στον χώρο του shopping, στην πόλη μας και αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους αγαπούν τις ιδιαίτερες αγορές.

Αν κουράστηκες να κοπιάρεις τις συνταγές που βλέπεις στην τηλεόραση και μετά να καθαρίζεις δύο ώρες την κουζίνα, αν δεν θέλεις να πάρεις άλλα 2 (ή 10..) κιλά σε αυτήν την καραντίνα, υπάρχει λύση!
Το Crudo (crudo.gr) σου προσφέρει τώρα ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα πλήρους διατροφής, με μενού που αποτελείται από πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, για 6 ημέρες την εβδομάδα και ..σου λύνει τα χέρια! Εσύ πρέπει μόνο να κλείσεις θέση εγκαίρως στην υπηρεσία και να απολαύσεις την περιποίηση του Crudo.
Όλα τα γεύματα είναι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν στον οργανισμό μια ήπια αποτοξίνωση με πλήρη απουσία από ζωικά, γαλακτοκομικά, γλουτένη ή ζάχαρη, και ..θα νιώσετε τη διαφορά!
Για να κάνεις, λοιπόν, το φαγητό σου σύμμαχο και όχι εχθρό σε όποιον στόχο και αν έχεις, εμπιστεύσου τo Crudo και απόλαυσε στο σπίτι σου, γευστικά vegan και ωμοφαγικά πιάτα υψηλής διατροφικής αξίας.

 

Τον ταλαντούχο chef Αστέριο Κουστούδη συνάντησε ο Γιώργος Ντάβλας στην ονειρική Penthouse suite του ξενοδοχείου King George, η οποία πλέον διαθέτει ιδιωτική πρόσβαση από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.
Ο Γιώργος Ντάβλας είχε την ευκαιρία, πριν το lockdown, να επισκεφτεί την πολυτελή σουίτα Penthouse, να απολαύσει την μοναδική θέα στην Ακρόπολη από την εξωτερική βεράντα της σουίτας και να γευτεί τις γαστρονομικές δημιουργίες του chef Αστέριου Κουστούδη, στα πλαίσια δημοσιογραφικής βραδιάς στο ξενοδοχείο King George.
Ο Αστέριος Κουστούδης είναι ο Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George και δημιουργεί ευφάνταστα και φινετσάτα πιάτα για τους επισκέπτες των ιστορικών ξενοδοχείων. Έχει βραβευτεί με ένα αστέρι Michelin και έχει ως φιλοσοφία τη λιτή κουζίνα, με έμφαση στην καλή ποιότητα των πρώτων υλών και την άριστη τεχνική, με τελικό στόχο καθαρές γεύσεις και εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Έχοντας πολυετή εμπειρία στη μεσογειακή και ελληνική γαστρονομία, ο Αστέριος Κουστούδης δίνει μια σύγχρονη νότα στην κουζίνα των δυο πολυτελών ξενοδοχείων που αντανακλά τις γεύσεις κάθε εποχής.
Οι γεύσεις που προσφέρει ο διακεκριμένος chef συνδυάζονται ιδανικά με την διαμονή στην ασύγκριτης κομψότητας και μεγαλοπρέπειας Penthouse suite και συνθέτουν μια αξέχαστη εμπειρία που αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις.

Η μοναδική συλλογή Caran d’Ache + Klein Blue αποκαλύπτει την τέχνη στην πιο αγνή της μορφή. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία  της η Caran d’Ache αποτίνει φόρο τιμής σε έναν από τους πιο εκπληκτικούς καλλιτέχνες της γενιάς του: τον Yves Klein.
Το Klein Blue είναι το πλούσιο χρώμα της Μεσογείου, του ουρανού και του απέραντου μπλε. Ο καθορισμός του έργου του είναι το International Klein Blue μια πολύ κορεσμένη απόχρωση υπεραμαρίνης, που αποκαλύπτεται από την έξυπνη διαδικασία του καλλιτέχνη, που συχνά θεωρείται η «πιο τέλεια έκφραση του μπλε».

Ο Klein καλλιεργεί τους πιο διαφορετικούς τρόπους έκφρασης. Γράφει με στυλό, για να εξωραΐσει το έργο του, να δημοσιεύσει βιβλία και άρθρα. Σχεδιάζει είτε με μολύβι είτε με γραφίτη, για να κοσμήσει τα ταξιδιωτικά του τετράδια με σκίτσα. Γι ‘αυτό επανεξετάστηκαν τουλάχιστον επτά εμβληματικά προϊόντα Caran d’Ache, δημιουργώντας μια μοναδική περιορισμένη συλλογή.

Το αισθητικά και ποιοτικά άρτιο fixpencil της συλλογής Caran d’Ache + Klein Blue

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Γιώργο Ντάβλα στο εργαστήρι καλλιτεχνικής ραφής κουρτινών ΝΟΤΑ μαζί με τον Χρήστο Κισούδη, κύριο εκπρόσωπο του εργαστηρίου.

Το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, Skouras Med δίνει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα του προσώπου και του σώματος σας με ένα συνδυασμό Γιατρών, εξειδικευμένων Αισθητικών, μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και ιατρικών καλλυντικών. Λύση η οποία ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται στις απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις της ομάδας.
Ανάμεσα στις υψηλές παροχές του Skouras Med συγκαταλέγεται και η δημιουργία εξειδικευμένων καλλυντικών προσώπου και σώματος. Στην σειρά των καλλυντικών τους έχουν αξιοποιήσει και ενσωματώσει όλες τους τις γνώσεις, ούτως ώστε να έχετε μια επαγγελματική, επιστημονική φροντίδα της επιδερμίδας σας από την άνεση του σπιτιού σας!

error: Content is protected !!