ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Έλαμψε Χριστούγεννα στο Ξενοδοχείο “Μ. Βρεταννία”!

Ήταν ένα από τα αγαπημένα “καθιερωμένα” των εκλεκτών Αθηναίων που συνήθιζαν να ανταποκρίνονται στη πρόσκληση του αριστοκρατικού ξενοδοχείου του Συντάγματος, εγκαινιάζοντας με σαμπάνια και εκλεκτά εδέσματα την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που δεσπόζει στην είσοδο του ιστορικού ξενοδοχείου συγκέντρωνε πάντα τους πιο αγαπημένους φίλους και πελάτες του, που απολάμβαναν την εορταστική ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας τις ευχές τους για τη νέα χρονιά. Αυτή τη χρονιά άλλαξαν πολλά, όμως η είσοδος του αγαπημένου ξενοδοχείου γέμισε ξανά από το φως των χιλιάδων λαμπιονιών που σηματοδοτούν την ομορφότερη εποχή του χρόνου. Το απόγευμα της Τρίτης που μας πέρασε, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη και αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, αυτή τη φορά όμως χωρίς την παρουσία κοινού σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου “Μ. Βρεδταννία” κ. Hom Parviz

Το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μεγάλης Βρεταννίας έλαμψε και πάλι και το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι διάχυτο και αυτή τη χρονιά στο ιστορικό ξενοδοχείο. Η εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου, οι αστραφτερές γιρλάντες, τα περίτεχνα στολίδια και τα περισσότερα από 20 χιλιάδες λαμπάκια που περιστοιχίζουν το πανύψηλο έλατο δημιουργούν ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό.

Μπορεί αυτή τη φορά να μην ήταν εφικτό να παρευρεθούν οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες και το εντυπωσιακό lobby να μην πλημμύρισε με τις χαρούμενες μελωδίες από τα τραγούδια της παιδικής χορωδίας, όμως ο σκοπός της φωταγώγησης διατήρησε το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, μέλος μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας, φέτος θα υποστηρίξει την περιοχή των Σερρών, η οποία έχει πληγεί βαριά από την πανδημία του Covid-19. Πιο συγκεκριμένα, από 01/12/2020 και για τους επόμενους 7 μήνες σε κάθε λογαριασμό που θα πραγματοποιείται στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και εφόσον το επιθυμεί ο επισκέπτης, θα προστίθεται €1.50 στο τελικό ποσό, το οποίο θα διατίθεται για τη στήριξη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών με σκοπό τη συνεισφορά στις ανάγκες της μονάδας για ιατρικό εξοπλισμό.

Μια γεύση από τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία μας μεταφέρει το όμορφο αυτό βίντεο

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!